4 meer mobiele ontwikkeling middelen app voor kleine bedrijven

Mijn; bericht gisteren over FileMaker Pro; kreeg me aan het denken over een artikel schreef ik terug in april genaamd “14 Do It Yourself mobiele applicatie-ontwikkeling platforms” (vooral omdat velen van jullie blijven lezen).

In die geest, hier zijn vier meer aanbiedingen die onder mijn aandacht zijn gekomen sinds ik samen dat artikel getrokken. Ik ben alleen gericht op de ontwikkeling omgevingen of diensten die een kleine ondernemer moet in staat zijn om zichzelf of zelf te gebruiken.

Sorry dat ik degenen onder u die pitching full-blown toolkits voor het creëren van commerciële mobiele apps, maar dat is gewoon niet de focus van dit blog.

Toepassing Craft – Het bedrijf ontwikkelomgeving maakt gebruik van een drag-and-drop interface voor het samenstellen van functies en werft one-click applicatie-inzet op platforms, waaronder Apple iOS, Android en, eigenlijk, Facebook. Het maakt gebruik van HTML-widgets voor geo-targeting, analytics en social media sharing. gratis versie van het bedrijf ondersteunt creatie van maximaal 10 apps (maar je moet advertenties van het bedrijf lopen in hen als je ze te verspreiden). De betaalde dienst begint bij $ 45 per maand of $ 450 per jaar voor een onbeperkt aantal toepassingen.

App Press – Opgericht in 2010, het bedrijf achter deze cloud-platform voor Android en Apple iOS-apps gemaakt met grafisch ontwerpers en creatieve bureaus in het achterhoofd en dat blijkt. Een klein bedrijf kan sterk afhankelijk zijn van de bestaande content naar sterk visueel mobiele toepassingen te creëren. De App Persdienst biedt een instant preview-functie, zodat vooruitgang kan worden beoordeeld langs de weg. Een basisversie van de dienst begint bij $ 30 per maand.

Mobile Roadie – Het eerste wat je zal waarschijnlijk merken bij een bezoek aan deze site is dat het bedrijf werft high-profile beroemdheden zoals sommige van zijn klanten. Dat gezegd hebbende, het dient tal van kleine bedrijven op zoek naar een native mobiele aanwezigheid te creëren, volgens de CEO van het bedrijf Michael Schneider. “Consumenten zijn niet echt consumeren de informatie die kleine bedrijven zijn het blussen van online op dezelfde manier dat ze waren in het verleden,” zei hij. U kunt het platform gebruiken om een ​​mobiele versie van uw website voor gratis te maken, de service begint bij $ 99 per maand voor het maken van native iPhone of Android-smartphone apps.

MobileAppLoader – Dit platform biedt sjablonen voor allerlei kleine bedrijven om te gebruiken in hun mobiele app ontwikkeling – dat iedereen autodealers om aannemers om automotive services bedrijven kapsalons omvat. Zijn claim to fame is “app in een handomdraai”, waarmee een klein bedrijf krijgt een applicatie gemaakt en vrij snel gepubliceerd. Er is een set-up fee (meestal $ 99,99) en dan betaal je een toeslag vanaf $ 9,99 per maand, afhankelijk van of je publiceert voor Apple iOS, Android, iPad of al deze.

Voor twee meer middelen over het ontwikkelen van mobiele apps

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

14 DIY de middelen voor ontwikkeling mobiele app voor kleine bedrijven

Filemaker streeft geloofwaardigheid als mobiele apps ontwikkelplatform

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen