Aanvallen zwijgen persoonlijke levenssfeer

Wetshandhavingsdiensten in de afgelopen maanden hebben bevonden zich in het defensief dan aftappen en andere het verzamelen van inlichtingen technologie, met het Congres en de rechtbanken in toenemende mate een back-eisen voor meer verantwoordelijkheid en terughoudendheid. Maar terroristische aanslagen van vorige week, de ergste in de Amerikaanse geschiedenis, kan direct hebben omgekeerd die trend.

Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond, veiligheid, Chrome etikettering HTTP-verbindingen beginnen als niet-veilige, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters

Politieke leiders vorige week met spoed naar de Amerikanen te verzekeren dat de burgerrechten en de privacy-wetgeving zou worden aanvaard in de zoektocht naar de daders. Maar voorstanders van strikte beperkingen op de bevoegdheden van de rechtshandhaving kunnen worden geconfronteerd met een krachtige, duurzame verschuiving in de publieke opinie over de balans van de individuele rechten en de nationale veiligheid.

De bottom line is dat voor nu, privacy zal een achterbank te nemen om de veiligheid “, aldus Larry Ponemon, chief executive van de Dallas-based Privacy Raad, een kennis-management en technologie bedrijf.” Door (deze) ramp, mensen aren ‘ t zorgen te maken over het geven van te veel informatie zo lang als een bedrijf gaat de wereld een veiliger plek.

Privacy voorstanders zijn bezorgd dat de overheid ambtenaren, meegesleurd in een emotionele golf van angst en woede, zal jaren van lobbyen en onderwijs ongedaan te maken in Washington en daarbuiten. The Information Age is uniek moeilijke kwesties van nuance en gevoeligheid die in vurige oproepen tot openbare veiligheid kon worden ontslagen verhoogd.

Snooping voor de veiligheid, de rush naar het land te verdedigen met alle mogelijke middelen zou de weg vrij te maken voor een reeks controversiële technologieën, waaronder Internet telefoontaps, wereldwijde communicatie-monitoring systemen, online video’s, en face-herkenning en vingerafdruk-scanapparaten. Sommige al zijn getest en vrijgegeven, ondanks bezorgdheid over mogelijk misbruik.

Op donderdag de Senaat gepasseerd door de stem van stemming een anti-terrorisme wetsvoorstel dat een wijziging waardoor de overheid een grotere vrijheid om toezicht technologie, waaronder Internet telefoontaps te gebruiken, ter bestrijding van terrorisme omvat. Het amendement, geschreven door Sens. Jon Kyl, R-Ariz., En Orrin Hatch, R-Utah, verbreedt noodbevoegdheden voor telefoontaps, waardoor elke Amerikaanse advocaat om de installatie van de “val en trace” materieel weigert tot 48 uur.

“Op dit moment van onze geschiedenis is het essentieel dat we onze wetshandhavingsinstanties elk mogelijk hulpmiddel om uit te zoeken en te berechten die individuen die een dergelijke ongenuanceerde dood hebben gebracht in onze achtertuin”, Hatch zei, volgens een transcript van de Senaat horen.

Op een aparte front, een harde strijd die met succes los wetten verbod op de export van hoogwaardige encryptie producten in de late jaren 1990 kon weer op, dankzij een terrorisme terugslag. Op woensdag, senator Judd Gregg, R-N.H., Hield een toespraak aan collega-leden van de Amerikaanse Senaat sterk aandringen van de internationale samenwerking tussen de encryptie software-ontwikkelaars en de overheid voor technologie die een backdoor voor het decoderen biedt door de federale onderzoekers.

Het publiek gaat om te eisen dat de regering meer capaciteit om toezicht uit te voeren om te controleren wat gevaarlijke mensen doen, “zei James Love, directeur van de Consumer Project on Technology.” Dat is een ding dat we gaan zien gebeuren. Maar zijn er manieren van omgaan met deze kwesties, die alle soorten van waarborgen ingebouwd te hebben? Wat zijn de realiteiten van de voorspelbare misbruiken te voorkomen?

Procureur-generaal John Ashcroft zei tijdens een persconferentie maandag dat het ministerie van Justitie een voorstel aan het Congres zenden zal in de komende dagen te vragen voor uitgebreide rechten op de computer en telefoon telefoontaps te voeren om “te identificeren, te voorkomen en te bestraffen terrorisme.”

Onder de voorstellen, het ministerie van Justitie wil afluisteren regels te veranderen om het gemakkelijker maken om individuen te volgen. Op dit moment, wiretap orders alleen van toepassing op één telefoonnummer. Ashcroft zei dat beperking maakt het moeilijk voor onderzoekers om verdachten die vaak van telefoon wisselt monitoren, daarbij verwijzend naar de opkomst van het beschikbare mobiele telefoons om het probleem te illustreren.

Hij voegde eraan toe dat, hoewel het ministerie van Justitie wil extra inlichtingendienst tools waarmee haar terroristische onderzoeken uit te voeren, is het “bewust” van het beschermen van de privacy van de Amerikanen.

Het beschermen van de rechten; Sommige leiders van het Congres hebben getracht het publiek dat grondwettelijke bescherming zal worden gerespecteerd in het gebruik van technologie in anti-terrorisme maatregelen gerust te stellen.

Senator Patrick Leahy, D-Vt., Voorzitter van de Senaat Judiciary Committee, drong er bij de leden van het Congres vorige week aan de verleiding om de burgerlijke vrijheden te verlaten in het gezicht van terroristische dreigingen te weerstaan. Leahy is tevens voorzitter van de Senaat Democratische Task Force op privacy, die in januari 2000 werd opgericht om de privacy van medische en financiële gegevens en andere persoonlijke informatie Amerikanen te beschermen.

Als de feiten zijn in en de feiten duidelijk zijn, zal de Judiciary Committee kijkt naar rechtshandhaving surveillance mogelijkheden en of ze voldoende of moet in overeenstemming met de grondwettelijke vrijheden die de kern van onze nationale idealen te versterken “, aldus Leahy in een verklaring.

Toch dergelijke oproepen tot kalmte contrast met de oproepen van anderen te popelen om het recht op privacy te offeren – gegarandeerd onder het vierde amendement van de grondwet – voor de belofte van een betere beveiliging. Eén van deze website News.com lezer schreef: “Als het opgeven van mijn recht om niet mijn e-mail lezen kan deze tragedie gebeurt hebt opgeslagen, dan zeg ik, ‘World, lees mijn e-mail.’ ‘

Deze publieke sentiment zou een politieke terugslag brandstof op een gevoelig moment in de privacy debat. Consumer advocaten hebben onlangs begonnen om vooruitgang te maken met wetgevers, van wie sommigen zijn begonnen om meer informatie over de overheid toezicht technologieën te zoeken.

Federale agentschappen hebben herhaaldelijk verdedigde de noodzaak van geheimhouding rond de details van hun afluisteren technologie. Maar sommige leden van het Congres zijn begonnen ongeduldig met schijnbare obstructie door de rechtshandhaving over dergelijke activiteiten te groeien.

Het bijhouden van een controle op Carnivore; De belangrijkste van deze is het Carnivore systeem FBI, onlangs omgedoopt tot DCS1000 omwille van de politieke smakelijkheid. Carnivore bestaat uit gespecialiseerde afluisteren hardware direct in commerciële systemen die de consument te koppelen aan het internet geïnstalleerd en biedt de mogelijkheid om een ​​e-mail dat reist via het netwerk te scannen. Voor de installatie van de hardware, moet de FBI een huiszoekingsbevel dat een specifiek tijdschema voor het gebruik ervan kan ingesteld verkrijgen.

Deze zomer, Rep. Dick Armey, R-Texas, gesponsord een wetsvoorstel dat zou vereisen federale politieambtenaren meer openhartig te zijn bij het beantwoorden van vragen over Carnivore en andere elektronische bewakingssystemen.

In een opiniestuk gepubliceerd in juni, Rep. Bob Barr, R-Ga., Gestraald van de FBI sluier van geheimzinnigheid dan Carnivore in een vraag naar grotere verantwoordingsplicht.

Deze computer heeft de mogelijkheid om te sorteren door alle e-mailcorrespondentie tussen gezagsgetrouwe Amerikaanse burgers die reizen via een internet service provider, “schreef hij.” Tot op de dag, en ondanks verzoeken van het Congres en groeperingen van algemeen belang, de mate die dit systeem is gebruikt door de overheid blijft onduidelijk.

Op woensdag, echter, zijn toon leek beslist minder kritisch onderzoekende tactiek van de regering.

Ik roep mijn collega’s om samen met mij in het nemen van echte stappen in de richting van ontkoppeling de handen van ons leger en de inlichtingendiensten leiders, zodat zij mogen alle middelen die nodig zijn om deze oorlog te vechten tegen het terrorisme “, zei hij in een verklaring.” We moeten onze regering te geven elk instrument bij de hand om die personen die een bedreiging vormen te bestrijden en te vernietigen Amerikaanse levens, en het plegen van terroristische daden in de hele wereld.

Armey en Barr waren niet beschikbaar voor interviews vorige week.

Barr heeft ook geleid inspanningen om de details van een ander omstreden systeem dat bekend staat als Echelon onthullen, hoewel de Amerikaanse regering het bestaan ​​ervan niet eens heeft bevestigd, volgens de American Civil Liberties Union. Het netwerk wordt vermoedelijk gedeeld door de Amerikaanse, Britse, Canadese, Australische en Nieuw-Zeeland inlichtingendiensten, het vastleggen van communicatie uit een verscheidenheid van bronnen, zoals satelliet en onderzeese kabel lijnen.

In een ongekende stap, de National Security Agency vorig jaar ingeroepen advocaat-client privilege in het blokkeren van een congres onderzoek op zoek naar informatie over Echelon. President Clinton ondertekende toen wetgeving die de NSA om te rapporteren over de rechtsgrond voor Echelon en soortgelijke activiteiten.

De rechtbanken hebben onlangs ook gewogen met significante uitspraken invloed politietoezicht bevoegdheden. Bijvoorbeeld, een New York federale rechter beval de FBI om de details van computer toetsaanslag technologie die wordt gebruikt in een onderzoek dat leidde tot de arrestatie van vermeende bendelid Nicodemo Scarfo bieden.

Privacy voorstanders bang dat momentum, dat was het kantelen in de richting van een grotere openbaarmaking en verantwoording zal nu verschuiven in de tegenovergestelde richting.

De terreur aanslagen zal het wijdverbreide gebruik van Carnivore en op zijn minst een bevestiging van het Echelon-systeem veroorzaken “, zegt Coralee Whitcomb, voorzitter van Computer Professionals for Social Responsibility, een 20-jarige onderwijsgroep openbaar gemaakt van informatici.

De tragedie kan onze betrokkenheid te verzachten op privacy als een publiek en zorgen voor deze technologieën, zodra ze op hun plaats, om te verblijven in plaats daarna, “zei ze.” Ik kan niets bedenken die beter het misbruik van deze technologie zou bespoedigen dan wat er zojuist is gebeurd.

Professor Harold J. Krent, van het Illinois Institute of Technology’s Chicago-Kent College of Law, duurt een langere uitzicht.

We hebben een balans in deze maatschappij te zorgen voor veiligheid en vrijheid voor de privacy. Dat evenwicht verandert in een dergelijk geval, “zei Krent, die deel uitmaakte van een team dat Carnivore onderzocht was.

We bevinden ons in een nieuwe cyclus: We zullen handelen onze privacy meer collectief veilig zijn “, voegde hij eraan toe.” We zagen dit met de bomaanslag in Oklahoma en in de Columbine schietpartijen, waar de overheid uitgevaardigd zero-tolerance wetten en ouderlijke verantwoordelijkheid wetten dat zowel beperkt de vrijheid van een aantal schoolkinderen. We zullen een soortgelijke cyclus nu zien. “Terreur aanslagen van vorige week op het World Trade Center en het Pentagon betekende een belangrijk keerpunt in het debat over de computer en internet privacy, het geven van nieuwe gewicht te bellen voor een bredere regering surveillance krachten.

Wetshandhavingsdiensten in de afgelopen maanden hebben bevonden zich in het defensief dan aftappen en andere het verzamelen van inlichtingen technologie, met het Congres en de rechtbanken in toenemende mate een back-eisen voor meer verantwoordelijkheid en terughoudendheid. Maar terroristische aanslagen van vorige week, de ergste in de Amerikaanse geschiedenis, kan direct hebben omgekeerd die trend.

Politieke leiders vorige week met spoed naar de Amerikanen te verzekeren dat de burgerrechten en de privacy-wetgeving zou worden aanvaard in de zoektocht naar de daders. Maar voorstanders van strikte beperkingen op de bevoegdheden van de rechtshandhaving kunnen worden geconfronteerd met een krachtige, duurzame verschuiving in de publieke opinie over de balans van de individuele rechten en de nationale veiligheid.

De bottom line is dat voor nu, privacy zal een achterbank te nemen om de veiligheid “, aldus Larry Ponemon, chief executive van de Dallas-based Privacy Raad, een kennis-management en technologie bedrijf.” Door (deze) ramp, mensen aren ‘ t zorgen te maken over het geven van te veel informatie zo lang als een bedrijf gaat de wereld een veiliger plek.

Privacy voorstanders zijn bezorgd dat de overheid ambtenaren, meegesleurd in een emotionele golf van angst en woede, zal jaren van lobbyen en onderwijs ongedaan te maken in Washington en daarbuiten. The Information Age is uniek moeilijke kwesties van nuance en gevoeligheid die in vurige oproepen tot openbare veiligheid kon worden ontslagen verhoogd.

Snooping voor de veiligheid, de rush naar het land te verdedigen met alle mogelijke middelen zou de weg vrij te maken voor een reeks controversiële technologieën, waaronder Internet telefoontaps, wereldwijde communicatie-monitoring systemen, online video’s, en face-herkenning en vingerafdruk-scanapparaten. Sommige al zijn getest en vrijgegeven, ondanks bezorgdheid over mogelijk misbruik.

Op donderdag de Senaat gepasseerd door de stem van stemming een anti-terrorisme wetsvoorstel dat een wijziging waardoor de overheid een grotere vrijheid om toezicht technologie, waaronder Internet telefoontaps te gebruiken, ter bestrijding van terrorisme omvat. Het amendement, geschreven door Sens. Jon Kyl, R-Ariz., En Orrin Hatch, R-Utah, verbreedt noodbevoegdheden voor telefoontaps, waardoor elke Amerikaanse advocaat om de installatie van de “val en trace” materieel weigert tot 48 uur.

“Op dit moment van onze geschiedenis is het essentieel dat we onze wetshandhavingsinstanties elk mogelijk hulpmiddel om uit te zoeken en te berechten die individuen die een dergelijke ongenuanceerde dood hebben gebracht in onze achtertuin”, Hatch zei, volgens een transcript van de Senaat horen.

Op een aparte front, een harde strijd die met succes los wetten verbod op de export van hoogwaardige encryptie producten in de late jaren 1990 kon weer op, dankzij een terrorisme terugslag. Op woensdag, senator Judd Gregg, R-N.H., Hield een toespraak aan collega-leden van de Amerikaanse Senaat sterk aandringen van de internationale samenwerking tussen de encryptie software-ontwikkelaars en de overheid voor technologie die een backdoor voor het decoderen biedt door de federale onderzoekers.

Het publiek gaat om te eisen dat de regering meer capaciteit om toezicht uit te voeren om te controleren wat gevaarlijke mensen doen, “zei James Love, directeur van de Consumer Project on Technology.” Dat is een ding dat we gaan zien gebeuren. Maar zijn er manieren van omgaan met deze kwesties, die alle soorten van waarborgen ingebouwd te hebben? Wat zijn de realiteiten van de voorspelbare misbruiken te voorkomen?

Procureur-generaal John Ashcroft zei tijdens een persconferentie maandag dat het ministerie van Justitie een voorstel aan het Congres zenden zal in de komende dagen te vragen voor uitgebreide rechten op de computer en telefoon telefoontaps te voeren om “te identificeren, te voorkomen en te bestraffen terrorisme.”

Onder de voorstellen, het ministerie van Justitie wil afluisteren regels te veranderen om het gemakkelijker maken om individuen te volgen. Op dit moment, wiretap orders alleen van toepassing op één telefoonnummer. Ashcroft zei dat beperking maakt het moeilijk voor onderzoekers om verdachten die vaak van telefoon wisselt monitoren, daarbij verwijzend naar de opkomst van het beschikbare mobiele telefoons om het probleem te illustreren.

Hij voegde eraan toe dat, hoewel het ministerie van Justitie wil extra inlichtingendienst tools waarmee haar terroristische onderzoeken uit te voeren, is het “bewust” van het beschermen van de privacy van de Amerikanen.

Het beschermen van de rechten; Sommige leiders van het Congres hebben getracht het publiek dat grondwettelijke bescherming zal worden gerespecteerd in het gebruik van technologie in anti-terrorisme maatregelen gerust te stellen.

Senator Patrick Leahy, D-Vt., Voorzitter van de Senaat Judiciary Committee, drong er bij de leden van het Congres vorige week aan de verleiding om de burgerlijke vrijheden te verlaten in het gezicht van terroristische dreigingen te weerstaan. Leahy is tevens voorzitter van de Senaat Democratische Task Force op privacy, die in januari 2000 werd opgericht om de privacy van medische en financiële gegevens en andere persoonlijke informatie Amerikanen te beschermen.

Als de feiten zijn in en de feiten duidelijk zijn, zal de Judiciary Committee kijkt naar rechtshandhaving surveillance mogelijkheden en of ze voldoende of moet in overeenstemming met de grondwettelijke vrijheden die de kern van onze nationale idealen te versterken “, aldus Leahy in een verklaring.

Toch dergelijke oproepen tot kalmte contrast met de oproepen van anderen te popelen om het recht op privacy te offeren – gegarandeerd onder het vierde amendement van de grondwet – voor de belofte van een betere beveiliging. Eén van deze website News.com lezer schreef: “Als het opgeven van mijn recht om niet mijn e-mail lezen kan deze tragedie gebeurt hebt opgeslagen, dan zeg ik, ‘World, lees mijn e-mail.’ ‘

Deze publieke sentiment zou een politieke terugslag brandstof op een gevoelig moment in de privacy debat. Consumer advocaten hebben onlangs begonnen om vooruitgang te maken met wetgevers, van wie sommigen zijn begonnen om meer informatie over de overheid toezicht technologieën te zoeken.

Federale agentschappen hebben herhaaldelijk verdedigde de noodzaak van geheimhouding rond de details van hun afluisteren technologie. Maar sommige leden van het Congres zijn begonnen ongeduldig met schijnbare obstructie door de rechtshandhaving over dergelijke activiteiten te groeien.

Het bijhouden van een controle op Carnivore; De belangrijkste van deze is het Carnivore systeem FBI, onlangs omgedoopt tot DCS1000 omwille van de politieke smakelijkheid. Carnivore bestaat uit gespecialiseerde afluisteren hardware direct in commerciële systemen die de consument te koppelen aan het internet geïnstalleerd en biedt de mogelijkheid om een ​​e-mail dat reist via het netwerk te scannen. Voor de installatie van de hardware, moet de FBI een huiszoekingsbevel dat een specifiek tijdschema voor het gebruik ervan kan ingesteld verkrijgen.

Deze zomer, Rep. Dick Armey, R-Texas, gesponsord een wetsvoorstel dat zou vereisen federale politieambtenaren meer openhartig te zijn bij het beantwoorden van vragen over Carnivore en andere elektronische bewakingssystemen.

In een opiniestuk gepubliceerd in juni, Rep. Bob Barr, R-Ga., Gestraald van de FBI sluier van geheimzinnigheid dan Carnivore in een vraag naar grotere verantwoordingsplicht.

Deze computer heeft de mogelijkheid om te sorteren door alle e-mailcorrespondentie tussen gezagsgetrouwe Amerikaanse burgers die reizen via een internet service provider, “schreef hij.” Tot op de dag, en ondanks verzoeken van het Congres en groeperingen van algemeen belang, de mate die dit systeem is gebruikt door de overheid blijft onduidelijk.

Op woensdag, echter, zijn toon leek beslist minder kritisch onderzoekende tactiek van de regering.

Ik roep mijn collega’s om samen met mij in het nemen van echte stappen in de richting van ontkoppeling de handen van ons leger en de inlichtingendiensten leiders, zodat zij mogen alle middelen die nodig zijn om deze oorlog te vechten tegen het terrorisme “, zei hij in een verklaring.” We moeten onze regering te geven elk instrument bij de hand om die personen die een bedreiging vormen te bestrijden en te vernietigen Amerikaanse levens, en het plegen van terroristische daden in de hele wereld.

Armey en Barr waren niet beschikbaar voor interviews vorige week.

Barr heeft ook geleid inspanningen om de details van een ander omstreden systeem dat bekend staat als Echelon onthullen, hoewel de Amerikaanse regering het bestaan ​​ervan niet eens heeft bevestigd, volgens de American Civil Liberties Union. Het netwerk wordt vermoedelijk gedeeld door de Amerikaanse, Britse, Canadese, Australische en Nieuw-Zeeland inlichtingendiensten, het vastleggen van communicatie uit een verscheidenheid van bronnen, zoals satelliet en onderzeese kabel lijnen.

In een ongekende stap, de National Security Agency vorig jaar ingeroepen advocaat-client privilege in het blokkeren van een congres onderzoek op zoek naar informatie over Echelon. President Clinton ondertekende toen wetgeving die de NSA om te rapporteren over de rechtsgrond voor Echelon en soortgelijke activiteiten.

De rechtbanken hebben onlangs ook gewogen met significante uitspraken invloed politietoezicht bevoegdheden. Bijvoorbeeld, een New York federale rechter beval de FBI om de details van computer toetsaanslag technologie die wordt gebruikt in een onderzoek dat leidde tot de arrestatie van vermeende bendelid Nicodemo Scarfo bieden.

Privacy voorstanders bang dat momentum, dat was het kantelen in de richting van een grotere openbaarmaking en verantwoording zal nu verschuiven in de tegenovergestelde richting.

De terreur aanslagen zal het wijdverbreide gebruik van Carnivore en op zijn minst een bevestiging van het Echelon-systeem veroorzaken “, zegt Coralee Whitcomb, voorzitter van Computer Professionals for Social Responsibility, een 20-jarige onderwijsgroep openbaar gemaakt van informatici.

De tragedie kan onze betrokkenheid te verzachten op privacy als een publiek en zorgen voor deze technologieën, zodra ze op hun plaats, om te verblijven in plaats daarna, “zei ze.” Ik kan niets bedenken die beter het misbruik van deze technologie zou bespoedigen dan wat er zojuist is gebeurd.

Professor Harold J. Krent, van het Illinois Institute of Technology’s Chicago-Kent College of Law, duurt een langere uitzicht.

We hebben een balans in deze maatschappij te zorgen voor veiligheid en vrijheid voor de privacy. Dat evenwicht verandert in een dergelijk geval, “zei Krent, die deel uitmaakte van een team dat Carnivore onderzocht was.

We bevinden ons in een nieuwe cyclus: We zullen handelen onze privacy meer collectief veilig zijn “, voegde hij eraan toe.” We zagen dit met de bomaanslag in Oklahoma en in de Columbine schietpartijen, waar de overheid uitgevaardigd zero-tolerance wetten en ouderlijke verantwoordelijkheid wetten dat zowel beperkt de vrijheid van een aantal schoolkinderen. We zullen een soortgelijke cyclus nu te zien.

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start

De Hyperledger Project groeit als gangbusters