Adobe belooft $ 300M aan aangesloten digitale geletterdheid project van Obama

Het Witte Huis ‘s verbonden Initiative kreeg een grote financiële boost deze week als Adobe meer dan $ 300 miljoen aan software heeft toegezegd om de digitale geletterdheid project.

Onthulde afgelopen zomer, de aangesloten Initiative is president Obama’s game plan voor het inschakelen van een bredere en betere toegang tot de volgende generatie breedband, mobiele en digitale leer- technologieën voor zowel docenten en studenten landelijk in scholen met betrekking tot de rangen K tot en met 12.

Sommige van de bekende oplossingen van Adobe’s portfolio die beschikbaar zijn voor meer dan 15.000 scholen zal worden gemaakt onder Photoshop Elements, Premiere Elements, Captivate, Presenter en EchoSign.

De regering-Obama veto een verbod door de Amerikaanse International Trade Commission gaf naar aanleiding van een inbreuk op het octrooi gevecht met Samsung.

Met behulp van EchoSign als een voorbeeld, Adobe aangeprezen dat de documentarchivering functie scholen kunnen besparen tot $ 250 miljoen voor de komende vijf jaar tegen een tarief van $ 20 per documentarchivering.

Bovendien moet de digitale handtekening software ook vermindering van het waterverbruik met 171 miljoen gallons en vermindering van het storten van 14 miljoen pond dankzij de bezuinigingen op papierkosten en het gebruik.

De software gigant pochte ook dat de donatie is de grootste tot nu toe voor de aangesloten programma, dat nu meer dan $ 1 miljard in donaties uit de private sector.

Leiders van de federale overheid zijn touting partnerships en de afhankelijkheid van de private sector – met name de tech-industrie – voor verschillende doeleinden die uiteindelijk terug aan elkaar te koppelen.

Veiligheid; Pentagon bekritiseerd voor cyber-emergency response, Apple, Apple vertelt investeerders zijn $ 14 miljard Ierse belasting wetsvoorstel zal niets veranderen

Afgelopen herfst, de regering-Obama tikte verschillende tech reuzen (namelijk Oracle, Google en RedHat) voor; helpen repareren Healthcare.gov.

Eerder deze maand, het Witte Huis onthulde een nieuwe (en vrijwillige) cybersecurity kader, benadrukt dat het National Institute of Standards and Technology werkte samen met particuliere bedrijven met het oog op een beperking van “best practices en wereldwijd erkende normen, zodat bedrijven in onze economie kan beter beheren cyber risico voor onze kritieke infrastructuur. ”

Dan is deze week, tijdens het spreken op de RSA-conferentie in San Francisco 2014 FBI-directeur James Coney beweerd dat de particuliere sector is de “sleutel” te slim af cybercriminelen.

Coney gaf de FBI (samen met andere overheden en wetshandhavingsinstanties) vaak te houden select informatie onder de pet – soms tot grote woede van bedrijven en consumenten. Maar hij erkende ook een grotere behoefte aan transparantie, poneren we moeten een manier vinden om garanties te bieden en routinematig delen van informatie vindt u op “machine-snelheid, niet de mens-snelheid.”

Effectieve partnerschappen zijn een manier om dit te doen, besloot hij.

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Apple vertelt beleggers zijn $ 14 miljard Ierse belasting wetsvoorstel zal niets veranderen