Alibaba verdubbelt maandelijkse gebruikers als de netto-inkomsten als gevolg van IPO valt

Alibaba Group is nu in staat om meer dan 300 miljoen actieve jaarlijkse gebruikers beweren, en heeft gezien meer dan $ 90000000000 van goederen gekocht via de marktplaatsen.

De onderneming in haar resultaten voor het kwartaal september dat het nu 217 miljoen actieve maandelijkse mobiele gebruikers, een stijging van 138 procent ten opzichte van de 91 miljoen in deze tijd vorig jaar, die verantwoordelijk zijn voor de aankoop van 36 procent van de goederen op Alibaba gekocht aangekondigd.

De omzet van het bedrijf steeg met 54 procent tot $ 2700000000 voor het kwartaal, waarvoor de mobiele rekening $ 606.000.000, terwijl de netto inkomsten voor Alibaba met 39 procent tot $ 494.000.000 viel.

De redenen voor de daling van de netto-inkomsten werden opgespeld op de uitgaven in verband met op aandelen gebaseerde compensatie voor de werknemers voorafgaand aan de vennootschap; september vermelding, op de New York Stock Exchange, evenals consolidatie kosten van nieuw verworven bedrijven en hogere marketinguitgaven.

Onze business blijft goed presteren, en onze resultaten weerspiegelen zowel de kracht van ons ecosysteem en de sterke basis die we hebben voor duurzame groei “, aldus CEO Alibaba Group Jonathon Lu.” Op onze China retail markten, bruto merchandise volume voor het kwartaal steeg 49 procent, en de jaarlijkse actieve kopers steeg met 52 procent jaar op jaar.

We worden ook aangemoedigd door de voortdurende verbetering van de mobiele te gelde maken, waarbij de sterke commerciële bedoeling van onze gebruikers toont.

In de afgelopen dagen, Alibaba oprichter Jack Ma en Apple CEO Tim Cook zei ze zijn; open voor een partnership, het betrekken van hun respectievelijke mobiele betalingssystemen: Alipay Portefeuille en Apple Pay.

Australische e-commerce platform Bigcommerce al; een deal getekend, met Alibaba, dat ziet Bigcommerce’s e-commerce platform geïntegreerd met de koper en leverancier netwerk van Alibaba.

India ‘anti-koloniale’ om zijn economische nadeel: Marc Andreessen in onsamenhangend Twitter rant; LG Pay zal een no show op MWC: Rapport; Singtel krimpt nettowinst met SG $ 16m; Facebook terugtrekt Gratis Basics project in India, Samsung te voorzien de openbare veiligheid netwerk in Zuid-Korea

Eind september, Alibaba aangekondigd dat het zou; betalen $ 457.000.000, voor een 15 procent belang in het hotel tech bedrijf Beijing Shiji Information Technology.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar