Als s werelds Sun’s draait (slechter): De laatste

In de zojuist het houden u op de hoogte afdeling, is de raad van Sun Microsystems gepland voor woensdag te ontmoeten over de IBM bod — dwalen ontbreken van één. Ondertussen, een grote aandeelhouder Zon gedumpt haar belang.

Rapport: Zon en IBM botsten op de beloning van bestuurders, de IBM-Zon saga: Can McNealy laten gaan? Moet hij, de zon na de IBM deal instorten:? Klant verwarring onderweg

Bloomberg meldt board Sun’s bijeenkomt om de ineenstorting van de IBM-aanbod te bespreken. Het is een beetje onduidelijk wat board Sun’s bespreekt gegeven IBM is weg nu liep en kunnen niet terug te komen.

Interessanter is het feit dat een grote aandeelhouder Zon — Relational Beleggers — verkocht zijn 4,7 procent belang in de onderneming. Ralph Whitworth, oprichter van Relationele, bekendgemaakt de verkoop in een interview Bloomberg.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Relationele was niet de enige verkoper van Sun aandelen. Hier is een blik op de vijfdaagse chart.

Vorige afleveringen van de IBM-Zon saga

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen