Amazon brengt eindelijk uit het vuur: Inventarisatie van zijn mislukte telefoon is uitgeput

Er was nogal wat opwinding rond de Amazone Fire Phone, zie mijn volledige beoordeling, voorafgaand aan de aankondiging van afgelopen zomer. Maar die opwinding snel afnam tijdens de presentatie in Seattle als Amazon niet om onderscheid te maken op het gebied van prijsstelling of unieke data-abonnement aanbod, terwijl het vrijgeven van een telefoon op slechts één drager.

De verwachting was dat Amazon een goedkope telefoon gericht op de Amazon Prime shopping ervaring zou bieden. The Fire telefoon is geoptimaliseerd voor het winkelen met haar Firefly service, maar het blijkt dat is een betere pasvorm voor de tablet ruimte.

Sinds flop van vorig jaar, heeft Amazon is het snijden van de prijs van het Vuur telefoon, zodat slechts een paar weken geleden was het omlaag naar $ 130 voor een 32GB ontgrendeld model dat een jaar gratis Amazon Prime service, een $ 99 waarde opgenomen. GeekWire bevestiging gekregen dat Amazon uit de inventaris van Fire telefoons heeft verkocht, zodat we niet meer prijsacties zou moeten zien.

Op het moment van de aankondiging, Amazon CEO Jeff Bezos aangegeven dit model was slechts de eerste in een lijn van toekomstige mobiele telefoons. Gezien het feit dat Amazon veel van de medewerkers heeft ontslagen uit de groep aan het Vuur telefoon, het is niet waarschijnlijk zullen we Amazon poging om een ​​andere smartphone te bouwen te zien.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s