Amazon brengt werkruimten virtuele desktop-app op de iPad

Hoewel Amazon’s virtuele desktop kit, werkruimten, is nog steeds in beperkte preview, het is vrijgegeven een app voor de iPad dat zijn abonnement gebaseerde Windows 7 virtuele desktop strekt zich uit tot Apple’s tabletten.

Voor nu, de iPad app is alleen handig voor diegenen die de toegang tot de Limited preview van Amazon Workspaces te hebben;. Aangekondigd, in november, werkruimten gemarkeerd komst van Amazon op de virtuele desktop scene, een markt meestal geassocieerd met VMWare, Citrix en hardwareleveranciers zoals , Toshiba en Dell.

Net als bij andere gehoste virtuele desktop aanbod, werkruimten en biedt desktop-as-a-service, alleen maar op uit Amazons datacenters. Het hoofdveld van Amazon is dat klanten niet hoeven hun eigen servers en virtualisatie software te virtualiseren en centraal beheren van hun desktops. Om de applicatie te laten draaien, moet de klant een einde apparaat geïnstalleerd met de werkruimten client-programma.

Amazon heeft clients uitgebracht voor Windows en Mac, en heeft, klanten beloofd voor de Kindle Fire en Android-apparaten, maar voor nu, de iPad is de enige tablet om ondersteuning te krijgen. Dat de iPad wordt het eerst maalt is niet verwonderlijk, gezien haar zo ver onwrikbare plek als de, BYOD middel bij uitstek in de onderneming.

Amazon’s per gebruiker prijzen en arrangementen, variërend van $ 35 per maand naar $ 75 per maand, afhankelijk van de hardware en applicaties in elke bundel. Ieder van hen zijn onder andere Adobe Reader, Internet Explorer 9, Firefox, 8-Zip, Adobe Flash en JRE, terwijl de toevoeging van Office Professional 2010 en Trend Micro antivirus kost een extra $ 15 per maand.

Werkruimten kunnen worden geïntegreerd met on-premise Active Directory om de toegang tot corporate resources beheren ooit een VPN tussen de klant netwerk en een Amazon virtual private cloud is vastgesteld.

Ondanks het potentieel voor desktop-as-a-service aan meerdere BYOD apparaten en zweet legacy hardware te ondersteunen, is er nog enige weerstand aan de praktijk in de onderneming. Amazon’s netwerken en datacenters kunnen worden uitgerust om virtuele desktops dienen om duizenden gebruikers, maar, zoals; respondenten een recente enquête van de website hoogtepunt, klant-netwerken, met name in bandbreedte beperkte externe kantoren, misschien niet.

Aan de andere kant kan bedrijven die niet de in-house vaardigheden om hun eigen desktops te virtualiseren hebben vooraf geconfigureerde virtuele desktops Amazon’s gemakkelijker te implementeren te vinden.

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet