Amazon: ‘love’ Prime abonnees digitale mediacontent

Nogmaals, Amazon geleverd grote getallen in het tweede kwartaal de winst rapport op dinsdag. Maar in plaats van het product focus op geruchten tablets, investeerders waren nieuwsgierig naar Prime ‘s digitale video-aanbod.

: Amazon levert sterke Q4, ups omzetverwachting

Sprekend tijdens de driemaandelijkse conference call van het bedrijf voor investeerders op dinsdag, Amazon’s CFO en senior vice-president Tom Szultak reageerde kort met het voorbehoud dat Amazon’s digitale video-venture is nog in de beginfase.

Hoewel hij zei dat er was niet veel hij kon delen, Szultak onderhouden een optimistische houding en inzet van Amazon om te blijven focussen op Amazon Prime Instant Video service.

Op het gebied van digitale content, we hebben zeker een aanbod op dit moment met de gelegenheid om met Prime, we hebben zeker een product van Prime en video, die we willen. Het is erg vroeg, maar we leren klanten vinden het geweldig en wat ze tot nu toe ziet. We houden van wat we tot nu toe ziet in termen van een aantal van de statistieken, maar nogmaals, het is heel erg vroeg. We denken dat we het geluk dat we een dergelijke dienst aan klanten kunnen aanbieden, samen met gratis verzending. Wij denken dat goede klanten zijn zowel fysieke en digitale klanten.

Het is teleurstellend, maar niet verwonderlijk, dat we niet een daadwerkelijke aantallen kon zien. Hoewel het een beetje oneerlijk om het te vergelijken met Netflix en de abonnee statistieken die gisteren werden gemeld zou zijn, zou het nog steeds nuttig zijn voor enig perspectief op waar de digitale video wordt geleid.

Uiteraard is digitale video alleen steeds groter. Maar het is moeilijker om te vertellen hoe competitief dit veld nog.

Amazon’s Q2: Ogen op tablets, advertenties, content, nieuwe inkomstenstromen, Amazon, andere grot Apple op in-app aankopen vandaag, HTML5 morgen; Amazon tijdelijk staakt Cosmo Black Nintendo 3DS via scharnier zorgen; Waarom Amazon is het winnen van online retail en mag vouw op deze domme omzetbelasting gevecht, allergieën, Kindle, en de dood van de twintigste-eeuwse literatuur

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle