Anonieme re-hacks US Sentencing plaats in video game Asteroids

De Amerikaanse website Sentencing Commissie is opnieuw gehackt en een code gedistribueerd door Anonymous “Operatie Last Resort” verandert ussc.gov in een speelbare video game.

Bezoekers voer de code in, en dan is de website die richtlijnen geeft voor de veroordeling in de Verenigde Staten federale rechtbanken wordt ‘Asteroids’.

Schieten weg bij de ussc.gov webpagina toont een afbeelding van Anonymous.

Het handelsmerk Anonieme “Guy Fawkes ‘gezicht bestaat uit witte tekst te zeggen:” We willen niet vergeven. We hebben niet vergeten.

Update zondag 27 januari, 23:00 PST: de ussc.gov website is offline tussenpozen geweest, zogenaamd vanwege de hoge verkeer. Anonieme Operatie Last Resort getweet de Asteroids hack kan worden “gespeeld” op nog een andere Amerikaanse regering website: “Back-up gaming site, terwijl USSC.gov is down miep.uscourts.gov” (de Verenigde Staten Reclassering Bureau voor de staat van Michigan). Dit suggereert, naar de mening van deze schrijver, die Anonymous heeft een achtergrond controle over meerdere Amerikaanse regering websites – en na de capriolen dit weekend, waarschijnlijk de groep heeft deze toegang voor een tijdje en ze spelen een spel van kat-en-muis met de Amerikaanse ministerie van Justitie.

Gallery; U.S.. Veroordeling website gehackt video game “Asteroids

Hacktivist groep Anonymous begon met zijn “Operatie Last Resort” Vrijdagavond door het hacken van de Amerikaanse website Veroordeling van de Commissie in de naam van zelfmoord slachtoffer Aaron Swatrz, eist hervormingen in het Amerikaanse rechtssysteem.

De website van de regering werd offline getrokken en gerestaureerd door zaterdag. Nu, op zondagmiddag, wordt de Amerikaanse website Veroordeling van de Commissie te zijn gecompromitteerd een tweede keer, streng, waarbij een code wordt uitgegeven door Operation Last Resort en andere Anonieme social media-accounts verandert ussc.gov in een spel van Asteroids.

; Anonymous hackt Amerikaanse Veroordeling Commissie, distributie van bestanden

ussc.gov -> voer Konami code (met de cursortoetsen) ???????? B A —> CAEK (herhalen voor NyanCat bevoegdheden …) #opLastResort

Bij een bezoek aan ussc.gov en het invoeren van voer Konami code (met de cursortoetsen) ???????? (Tot omhoog, omlaag naar beneden, links rechts links rechts), dan toetsen B, A en “Enter” – de pagina wordt een speelbare versie van de oude Atari spel, Asteroids.

Bezoekers kunnen hun toetsenbord gebruiken om weg te schieten op de Amerikaanse website Sentencing Commissie.

De hack leest

; Hacker, activist Aaron Swartz pleegt zelfmoord

Veiligheid;? Perth cop toegankelijk beperkt computer, Legal;? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-Samsung werknemer leukemie gevallen niet verwante werken, Enterprise Software;? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL, Banking; Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië grote banken

AntiSec CAEK-modus geactiveerd. Vernietig het systeem! Controls: omhoog, omlaag, links, rechts op het vuur.

Stralen weg bij de tekst op de website met behulp van de sleutels CAEK ( “herhaal voor NyanCat powers”), speler punten tally in een score vak in de rechterbenedenhoek van het scherm, terwijl de regering website pagina en de tekst begint te krimpen.

Als de “speler” krijgt punten door schieten de Amerikaanse website Veroordeling van de Commissie, onder een donker beeld van Anonymous is geopenbaard.

Dit is de tweede keer dat de website is aangevallen en beschadigd in een hack die inspraak impliceert.

Anonymous heeft blijkbaar nog steeds een of andere manier de controle van de website op een bepaalde manier, ondanks de laatste pogingen van de Amerikaanse regering om het schoonmaken van de aanslagen.

De link naar de Javascript is ingebed in de ussc.gov pagina, maar het script wordt gehost op een openbare Google URL.

De website is eigenlijk publiekelijk drie keer dit weekend aangevallen.

Maar de tweede hack was een enorme overname die vastzitten. Anonieme had de site gebruikt om versleutelde overheid bestanden verspreiden en liet een verklaring op de website dat de-encryptiesleutels in het openbaar zou worden uitgebracht (dus de nog unkonwn informatie die op de gestolen dossiers vrijgeven) als de Amerikaanse regering niet voldeed aan anonieme ‘ultimatum eisen voor juridische hervormingen.

Anonymous heeft niet opgegeven precies welke bestanden zij hebben verkregen. De verschillende dossiers werden vernoemd naar de rechters van het Hooggerechtshof.

Echter, terwijl de eerste hack werd hersteld toen de Amerikaanse regering snel gehandeld om de site te vegen uit de DNS en trek het IP-adres, en vervolgens het herstel van de website, dezelfde resolutie is misschien niet mogelijk als het lijkt Anonymous – en / of AntiSec – nog steeds toegang hebben.

De Amerikaanse Sentencing Commissie geeft richtlijnen voor de veroordeling in de Verenigde Staten federale rechtbanken en Anonymous verklaarde het was de website gekozen om symbolische redenen.

Eerder op de onleesbaar ussc.gov website aangehaald Anonieme de recente zelfmoord van hacktivist Aaron Swartz als een “lijn die is overschreden.”

De verklaring stelde vergelding voor de tragische zelfmoord Swartz, die veel – met inbegrip van de familie – geloven dat was een gevolg van overijverige vervolging door het Ministerie van Justitie en wat de familie als een “pesten” het gebruik van verouderde computercriminaliteit wetten.

We zullen updates en ontwikkelingen te plaatsen zoals ze zich voordoen. Laat ons weten wat je te weten in de commentaren.

? Perth cop benaderd beperkt computer

? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-werknemer Samsung leukemie gevallen niet gerelateerd werk

? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL

Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië’s grote banken