Apache Foundation en de Linux Foundation slaan handen ineen voor ApacheCon

De Linux Foundation, naast het doen van een groot werk van de ondersteuning van Linux, is bezig met een groot werk van het helpen van andere groepen verder te gaan met hun eigen open-source projecten. In 2013 alleen al, bracht de Linux Foundation samen; de AllSeen Alliantie voor het internet van de dingen, OpenBEL voor open source biologisch onderzoek, OpenDaylight, voor bijna alle-Software Defined Networking (SDN) bedrijven en Open Virtualization Alliance, en Xen Project voor KVM en Xen virtualisatie. En nu, de Linux Foundation is krachten te bundelen met de Apache Software Foundation (ASF) te bevorderen en te ondersteunen open-source ontwikkeling door co-productie van dit jaar ApacheCon evenement.

Nu in zijn 15e jaar, ApacheCon is het officiële conventie van Apache projectontwikkelaars. Het herbergt de samenwerking op een aantal van de hedendaagse heetste open-source projecten. Deze omvatten de big data gedistribueerde database Cassandra, de; CloudStack Infrastructure-as-a-Service (IaaS) cloud orchestration, platform, open-source vlaggenschip Big Data programma Hadoop, en, natuurlijk, de Apache Web Server.

Dus met 15 jaar onder zijn riem waarom is de ASF samen met de Linux Foundation nu?

Jim Zemlin, executive director van The Linux Foundation uitgelegd in een verklaring dat “The Linux Foundation streeft naar unieke, gezamenlijke ervaringen te leveren tegen de evenementen. Onze focus ligt op het mogelijk maken de gemeenschap en het vergemakkelijken van de relaties die deze vorm van ontwikkeling ten goede zal komen voor de komende jaren. door te werken met de ADF en de gemeenschap, kunnen we onze expertise in de gebeurtenissen te kunnen profiteren meer open-source projecten en het bredere ecosysteem in het algemeen. ”

Dit jaar is de ApacheCon zal op 07-09 april 2014 in Denver, Colorado in het Westin in het centrum van Denver. De CloudStack Samenwerking conferentie Noord-Amerika zal plaatsvinden 09-11 april 2014. Call for Papers (GVB) voor beide evenementen zijn nu open en sluiten 10 februari 2014.

Vroege vogel registratie voor ApacheCon is verkrijgbaar via 31 januari 2014 op het speciale tarief van US $ 799, waarna de forfaitaire vergoeding van US $ 1099 zal gelden tot 14 maart 2014.

De CloudStack Samenwerking Conference North America heeft een dag van hackathons, gevolgd door twee dagen van keynotes en conferentie-sessies en wordt gesponsord door Citrix. Vroege vogel registratie is beschikbaar via 14 maart 2014 tegen het speciale tarief van US $ 149, waarna de forfaitaire vergoeding van US $ 199 zal van toepassing zijn.

 verhalen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

Cassandra 2.0: De volgende generatie van big data; Hadoop creator: “Google is het leven van een paar jaar in de toekomst en het verzenden van de rest van ons berichten; 5 top Linux en open source verhalen in 2013; Intel bakken Apache Hadoop in silicium voor big data , veiligheid maakt gebruik van Apache Lucene en Solr 4.3 uitgebracht

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal