Archos kondigt 101 XS 2 10,1-inch Android-tablet voor $ 279

Ondanks de beste bedoelingen, de Franse fabrikant van het apparaat Archos is nog steeds waarschijnlijk vooral bekend om zijn MP3-spelers uit de weg terug wanneer. In de afgelopen paar jaar heeft het bedrijf geprobeerd om een ​​deuk in de Android Market, het vrijgeven van een, zwenkt, van, tabletten, en, smartphones, met beperkt succes.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Maar Archos blijft proberen. Het is weer terug met de 101 XS 2, een 10,1-inch tablet met Android 4.2 Jelly Bean met een lastige naam, maar een fatsoenlijke prijs ($ 279). De waarde van de prijs is te danken aan middelmatig specs: 1.6GHz quad-core Cortex-A9 ARM-processor, 16 GB aan opslagruimte, 1,280×800 IPS display. Het bevat wel 2 GB RAM, dual-band Wi-Fi, en de Afdekplaat magnetische toetsenbord / kickstand / beschermhoes accessoire, dus het is niet een totaal koopje-bin aanbod.

In feite is de website van de eigen Sandra Vogel had leuke dingen te zeggen over het, vorige versie van de 101 XS, prees de witte chassis, keyboard add-on, en display. Maar zal de verbeteringen van de XS 2 zijn genoeg om het te onderscheiden wanneer het wordt uitgebracht in december te midden van een steeds meer druk Android-tablet markt? Heeft u zelf een Archos tablet of van plan bent om er een te kopen? Laat het ons weten in de sectie Talkback hieronder.

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet