Ashley Madison: Een honeypot voor mensen die iets te verbergen had

Minder dan 28 dagen na het hacken van de bemanning Impact Team bedreigd Ashley Madison’s moederbedrijf Avid Life Media met een no-grenzen-database dump, het team hield zijn belofte en publiceerde de motherlode van doxes op een darknet website deze week.

Reality check: “Een tiental verschillende e-mails van Barack Obama”

Veiligheid, Chrome etikettering HTTP-verbindingen beginnen als niet-veilige, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters, veiligheid, veiligheid,, De kosten van ransomware aanvallen Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen: $ 1000000000 dit jaar

Het is eigenlijk moeilijk te geloven dat dit specifieke hack en dump niet eerder gebeurd. Ashley Madison, ALM vlaggenschip site, was eigenlijk ‘s werelds grootste honeypot voor mensen die iets te verbergen had.

Het is een high-profile smash en pak voor een team met nul vorige veroveringen op hun naam. Huidige schattingen zet het op 37 miljoen platen totaal, met een grootte van ongeveer 10 optredens (gecomprimeerd). Ter vergelijking: de Target hack gehouden 110 miljoen klantgegevens; deze week de grootste strijd, web.com, blootgesteld naar schatting 93.000 creditcardgegevens.

Door haar aard, Ashley Madison was een magneet voor nep-accounts.

The Hill meldt dat Washington, DC komt omhoog als de nummer een stad voor het lidmaatschap, en dat “15.000 van de e-mailadressen gebruikt om rekeningen te registreren werden gehost op de Amerikaanse regering en het leger servers.” Top zakelijke domeinen te zien in het donker web stortplaats zijn Microsoft, Apple, Cisco, Bank of America en BP.

Echter, het is onwaarschijnlijk dat iemand de hoeveelheid valse adressen in de dump te schatten – en er zijn genoeg. Ashley Madison heeft geen e-mailadressen te controleren, en tal van mensen gecreëerd dummy accounts om te controleren of de site.

Zo zijn er meer dan een dozijn gevallen van “Barack Obama e-mails” in de dump.

Robert Hansen, vice-president van WhiteHat Labs voor WhiteHat Veiligheid vertelde DarkReading: “Ik heb een bos van valse vermeldingen in hier te vinden, zodat al deze gegevens moeten worden genomen met een korreltje zout. Het blijkt niet dat zij genormaliseerd of zelfs gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de e-mails geldig waren voordat ze op te slaan in deze databank. Dus, Barack Obama is hier onder een dozijn verschillende e-mails als een voorbeeld, net als vele anderen die duidelijk onjuist zijn. ”

Toch, paniek en vraatzucht zijn nu in volle gang.

Sites voor publieke bevraging van de Ashley Madison / ALM haul als WasHeOnAshleyMadison.com begonnen met de voorbereidingen online al in juli 29. Veiligheid onderzoeker Troy Hunt meldt vandaag dat hij het zien van meer dan 30.000 bezoekers een uur om zijn strijd verificatie service, haveibeenpwned.com.

Noel Biderman, de CEO van Avid Life Media, ooit omschreven servers van het bedrijf als “soort onaantastbaar.”

Impact Team geclaimd in een vroeg verklaring dat zij verricht de brute hack en dumpen op Avid Media Life omdat het bedrijf “winst op de pijn van anderen” – die lijkt te zijn het enige punt Avid heeft in de media uitspraken erkend zijn. Toch benadrukte Impact van het team eerste post ALM’s security tekortkomingen, te zeggen: “Voor een bedrijf waarvan de belangrijkste belofte is geheim, het is alsof je niet eens te proberen, net als je dacht dat je had nooit iemand kwaad.

Impact Team memorandum bij daling van deze week duidelijk zegt dat ze het straffen van ALM voor misleiden gebruikers over de beveiliging. ‘U bevindt zich hier? Het was [Avid Life Media] dat je gefaald en tegen je gelogen. ”

En we ontdekken dat Avid Life Media inderdaad snel en losse speelden met vertrouwen van de gebruiker – de dump blijkt dat, ondanks de verkoop van een “account verwijderen” service, het bedrijf niet echt gebruikersprofielen verwijderen. Onderzoeker Robert Graham gevonden maar liefst 250.000 “verwijderd” rekeningen in de trek.

Hackers verondersteld verantwoordelijk te zijn hebben gedreigd om gebruikersgegevens vrij te geven voor elke dag dat de website live.

Maar zo veel als Impact Team manifest nadrukkelijk bloot eigen problemen Avid Life Media rond het houden van beloftes in relaties, de enige mensen echt die hier gekwetst zijn de gebruikers van de site.

De gebruikers, algemeen gekenmerkt als bedriegers, waarvan de voornaamste tekortkoming lijkt te ondertekenen voor een site met succes als een aansluiting hot spot voor monogame op de markt gebracht, een partnerschap mensen om hun relatie contracten te verbreken.

Terwijl Ashley Madison’s marketing beroep scharnierend op ontrouw, het beschrijven van het geheel van de gebruikers zo recht bedriegers zou onjuist zijn. Westerse landen zijn wijdverbreid met rechte swingers, en de relatie regels iedereen zijn alleen zichtbaar als we vragen (hoewel eigenlijk, het is geen van onze business).

Als we om de site in startup jargon te beschrijven, de sites was eigenlijk een Grindr voor rechte-geïdentificeerde mensen, op zoek naar NSA (No Strings Attached geslacht) – hoewel zijn goed betrad gangen waren geen onbekenden voor hetzelfde geslacht koppelingen.

Bad tintje

In een voorbeeld van de schade gedaan door sex website inbreuken, evenals “echte namen” beleid, vroeg het nieuws van de hack op Ashley Madison gevraagd dit Reddit post, I (alleenstaande homoseksuele man uit Saoedi-Arabië) Kan worden gestenigd als Ashley Madison Records worden gelekt.

Ik studeerde in Amerika de afgelopen jaren en gebruikt Ashley Madison in die tijd “, schreef de anonieme poster op 25 juli.” Ik was single, maar gebruikte het omdat ik ben homo, gay sex wordt bestraft met de dood in mijn eigen land, dus ik wilde mijn afspraken uiterst discreet te houden. Ik gebruikte alleen AM aan te haken met enkele jongens.

Deze angsten gerechtvaardigd zijn. Als een van de 10 landen waar homoseksualiteit strafbaar met de dood kan zijn, heeft Saoedi-Arabië 100 executies sinds het begin van 2015 uitgevoerd, heeft extreme veroordeling voor homoseksualiteit, en het land is sterk afhankelijk van internet monitoring voor het opsporen van de burgers en de ondertekening te dwingen willekeurige arrestaties.

Die tien landen zijn niet al te enthousiast over vreemdgaan rechte mensen, ook niet.

Nu, met dank aan krantenkoppen schetterende dat iedereen de dump kan zoeken, autoriteiten in een van die landen gebruikersprofiel records die zo veel als een gebruiker naam, e-mail, wachtwoord (hash) kunnen bestaan ​​uit kan zien, gesproken talen, roken, seksuele grenzen, voorkeuren, turn-ons, lengte, gewicht, adressen, rekeningnummers activiteit logs, en verklaarde locatie. Sommige van de records bevatten GPS-coördinaten.

Ondertussen, omdat Ashley Madison’s servers als een ware honeypot voor hypocrieten werden op de markt gebracht, trok natuurlijk veel.

De eerste publieke figuur gecontroleerd te worden in de dump is niemand minder dan Josh Duggar, die hielp leiden “Mars voor Huwelijk” van de Raad Family Research en lijkt ongeveer $ 1000 te hebben besteed aan de diensten van Ashley Madison’s.

– Mike Stabile (@mikestabile) 20 augustus 2015

Ik denk dat we kunnen verwachten meer verhalen zoals dit in de komende dagen – “. Succesvol verwijderd alle posten in verband met dit incident”, ondanks Avid Life Media ‘bewering dat het

Yeah, rechts.

Nog steeds, een honeypot voor hypocrieten

De afhaalrestaurants van “het Ashley Madison hack” zijn niet voor de hand.

Het is niet een wake-up call over een privacy-apocalypse, we dat lang geleden hadden.

Het is niet een wake-up call over bedrijven bedriegen ons over de bescherming van onze prive-informatie, passeerden we dat mijl marker in de laatste halfrond.

En het is zeker niet een wake-up call over de relatie van de goede zeden, of ‘familiewaarden’ huichelaars, dat is een gedateerd, jokey refrein we kennen uit het hoofd.

Wat dit over-hyped inbreuk houdt is een waarschuwing over waar we toch bezig bent met verantwoordelijk rentmeesterschap in online identity management: Als Ashley Madison was een honeypot voor mensen die iets te verbergen had, deze inbreuk is een emmer koud water over wie de website te vrijwaren onze geheimen.

Het is een voorbeeld van de ergste dingen die kunnen gebeuren wanneer mensen internet bedrijven met informatie die ze liever privé houdt vertrouwen.

Et tu, Facebook?

Opmerking: Dit artikel is bijgewerkt om het aantal blootgestelde web.com credit card gegevens te corrigeren naar 93.000. We betreuren de fout.

Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

De kosten van ransomware aanvallen: 1000000000 $ dit jaar