ASUS ZenFone 2 Laser komt naar de VS voor $ 199

ASUS heeft de ZenFone 2 Laser te koop in de VS beginnen bij $ 199 uitgebracht. De telefoon heeft een indrukwekkende lijst van componenten voor de prijs, inclusief dual-SIM ondersteuning en een 13MP camera die auto-focus heeft door laser. De laatste opbrengsten sneller scherpstellen tijdens het nemen van foto’s met scherpere beeldvorming volgens ASUS.

Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, zal Apple niet opening onthullen weekend iPhone 7 verkoop, mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: een betere Wi-Fi bellen ervaring

De octa-core Qualcomm Snapdragon 615 zou de ZenFone 2 Laser veel macht te geven met 3GB RAM-geheugen en de verwijderbare 3000mAh batterij zet levensduur van de batterij in de handen van de eigenaar.

Terwijl de 16GB aan opslag in het $ 199 model niet genoeg voor sommige gebruikers kunnen zijn, een 32GB model is beschikbaar voor $ 249. De micro SD-slot op de handset kan maximaal 128GB geheugen uitbreiding.

De 5,5-inch scherm met 1080p heeft de nieuwste Corning Gorilla Glass 4 voor duurzaamheid in het veld.

De ASUS ZenFone 2 Laser zal beschikbaar zijn in november op Newegg en de ASUS online winkel.

Telefoons op zo’n lage prijs zal de grote telefoon makers, vooral Samsung, stevige concurrentie te geven. Deze telefoons zoals de nieuwe ASUS toestel ontgrendeld en met dual-SIM mogelijkheid kopers kunnen verminderd met de kosten van de grote merken te brengen dan een derde en neem de telefoon aan elke vervoerder.

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring