AT & T Wi-Fi doet een beroep op de iPhone nu uitrollen

Kreeg een iPhone op het netwerk van AT & T’s? Wilt u misschien de controle van de instellingen in uw iOS Phone app, omdat de Wi-Fi Calling functie is nu uit te rollen om iPhones te selecteren – de iPhone 6, 6 Plus, 6s en 6s Plus – iOS 9.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Ik weet dat omdat het werkt op mijn iPhone 6s. Om te controleren en te zien op uw iPhone, ga naar Instellingen, Telefoon en schakel Wi-Fi Calling. Vandaag voor het eerst toen ik dat deed, kreeg ik een bericht dat Wi-Fi Calling is nog niet beschikbaar.

Vandaag de dag is.

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

AT & T wilde aanvankelijk om deze functie te laten samenvallen met de lancering van iOS 9 vorige maand toe te voegen.

Helaas werd de drager opgehouden omdat het niet terug van de FCC, waaruit zij verzocht om een ​​ontheffing voor TTY diensten in juni had gehoord.

Eerder deze week, de FCC verleende de kwijtschelding dus er is niet langer een regelgevend hold up.

De setup-proces is een paar stappen in de lengte, want je moet gelezen en ga akkoord met de voorwaarden van de dienstverlening. En wat je nodig hebt om uw huis adres in te voeren voor de 911-noodoproep redenen. Nadat ik dat deed, mijn iPhone zei dat de dienst zou worden geactiveerd in een paar minuten.

Ik testte de dienst slechts enkele seconden later echter door het uitschakelen van de LTE-radio in mijn iPhone en vervolgens het plaatsen van een oproep aan mijn vrouw. Ze zei dat het klonk beter dan een traditioneel gesprek en dat mijn beller-ID kwam door prima.

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen