AT & T’s Q1: Zakelijk inkomsten naar beneden, maar nog steeds gered door cloud, andere IP-diensten

Naar aanleiding van berichten dat het is, breken in de streaming tv-business, à la Netflix, AT & T haar eerste kwartaal rapport na de bel op dinsdag.

Tech Roundup: 4G

Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, zal Apple niet opening onthullen weekend iPhone 7 verkoop, mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: een betere Wi-Fi bellen ervaring

De Dallas, Texas-hoofdkantoor bedrijf rapporteerde een nettowinst van $ 3700000000, of 70 cent per aandeel (statement).

Non-GAAP bedroeg de winst 70 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 32500000000, een stijging van 3,6 procent per jaar. AT & T schepte dit was de “beste omzetgroei in meer dan twee jaar.”

Wall Street was op zoek naar de winst van 70 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 32440000000.

AT & T toegevoegd 64.000 bedrijf U-verse high speed breedband abonnees in het eerste kwartaal.

Opbrengsten uit zakelijke klanten algemene gleed met 2,7 procent jaar-op-jaar tot $ 8700000000 voor het eerste kwartaal.

AT & T gaf toe dat “dalingen in legacy producten gedeeltelijk werden gecompenseerd door de aanhoudende groei met dubbele cijfers in de strategische business services.”

Het is hier waar AT & T begint te halen meer inkomsten met een 16,1 procent stijging in Q1 op een jaar-op-jaar basis. Deze afdeling omvat VPN, Ethernet, cloud, hosting en andere geavanceerde IP-diensten. AT & T schepte deze lijn van de diensten zijn nu goed voor een jaarlijkse inkomstenstroom van meer dan $ 9000000000.

Aan de consument kant, AT & T voegde 625.000 postpaid abonnees, aangeprezen door de mobiele merk als zijn “beste eerste trimester netto voegt in vijf jaar.” Andere aanwinsten opgenomen 313.000 meer klanten op tablets en meer dan een half miljoen op smartphones toegevoegd tijdens het kwartaal.

AT & T houdt nu bijna 60 miljoen in totaal branded abonnees smartphone en 11,3 miljoen in totaal abonnees U-verse (TV en high-speed internet).

Terwijl speculeren dat klanten op zoek zijn naar “move off subsidies apparaat eenvoudiger prijsstelling,” voorzitter en CEO Randall Stephenson L. terug te vinden op het kwartaal in voorbereide opmerkingen

Wireless postpaid netto voegt werden meer dan twee keer zoveel als een jaar geleden, AT & T Volgende omzet overtrof onze verwachtingen, en we hadden een enorme stijging van de Mobile Aandeel plannen van 10 optredens of hoger. We hadden ook onze beste groei wireline consument omzet sinds we voor het eerst U-verse geïntroduceerd in 2006 als onze Project VIP build blijft om vooruitgang te boeken.

Voor het lopende kwartaal, Wall Street verwacht AT & T aan de winst van 72 dollarcent per aandeel te leveren op een omzet van $ 33080000000.

AT & T gevolgd door begeleiding uitstekende omzet groeien met minstens vier procent.

Slechts twee dagen in de week en het is een druk jaar voor de natie op een na grootste mobiele provider.

Op maandag, AT & T onthult plannen, om de inzet van zijn petite maar het uitbreiden van ultra-high glasvezelnetwerk te verkennen.

In een toneelstuk dat zwaar, ramps up de wedstrijd tegen Google, onder andere internet service providers en telecommunicatie-bedrijven op nationaal niveau, is AT & T nu richten op 25 grote stedelijke gebieden, hetgeen neerkomt op iets meer dan 100 steden en de omliggende voorsteden.

Veel meer rustig, AT & T aangekondigd dat het zou het toevoegen van facturering software provider Amdocs en Juniper Networks, die ook gemeld Q1 inkomsten op dinsdag, om de lijst van leveranciers voor de gebruiker gedefinieerde Network Cloud architectuur. Het paar treden Ericsson, Tail-F Systems AB, Bevestigd Networks en Metaswitch Networks.

Slides via AT & T Investor Relations

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring