Australië dwingt ISP’s om spam te vallen

De Australische Communicatie en Media Autoriteit voort te bouwen op het relatieve succes van de Spam Act 2003 van het land om ervoor te zorgen dat bedrijven en consumenten worden beschermd tegen een stortvloed van ongewenste e-mail.

Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond, veiligheid, Chrome etikettering HTTP-verbindingen beginnen als niet-veilige, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters

Het fenomeen van spam … nog steeds invloed op de e-mail materieel als communicatiemedium, “zegt de gedragscode document vrijgegeven op woensdag.

Hoewel veel landen spam hebben erkend als een probleem, maar weinig in staat om effectief te reageren op geweest. Echter, het is al lang gesuggereerd dat internet service providers, die een groot deel van de e-mail te voeren, zou het probleem van spam ‘s nachts op te lossen.

Sinds verzenders van spam behoefte aan de diensten van de dienstverleners om hun spam te versturen, beroep doet de steun van de dienstverleners heeft het potentieel van het zijn een efficiënte en ook een meer proactieve manier van het aanpakken van het spam-probleem “, aldus de code document.

Als zodanig, ISP’s ten dienste van de Australische publiek moet proactief scan verkeer voor open relays en botnets, netwerken van besmette pc’s worden gebruikt voor het versturen van spam. Bovendien moet spamfilters aan te bieden en duidelijk aan elke Australische ISP.

ISP’s moeten clausules in alle contracten die hen in staat stellen om een ​​gebruiker te verbreken als ze bewust of onbewust doorgeven van spam, zodra de ISP heeft genomen zijn onder andere “redelijke maatregelen om de abonnee van de inbreuk en (meegeleverd) redelijke bijstand te melden”, zegt de code. Zij moeten ook inkomende verbindingen naar een dienst die het doorsturen van e-mail maakt het mogelijk voor rekening van derden te beperken.

Er is een bedreiging van boetes of sancties als ISP’s geen deel van de code te volgen.

Simon Perry, vice-president van de security strategie op CA, zei dat terwijl de Australische burgers worden nu beter online beschermd, wereldwijde samenwerking langs dezelfde lijnen kan echt een verschil maken totale wereldwijde niveaus van spam te maken.

Alleen een gezamenlijke oefening zal internationaal al de deuren te sluiten “, aldus Perry.

Will Sturgeon van Silicon.com gemeld uit Londen.

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start

De Hyperledger Project groeit als gangbusters