Australiërs vrezen domino-pricing in anti-piraterij push: Studie

De meerderheid van de Australiërs vrezen voor een prijsstelling knock-on moeten internet service providers gedwongen worden om de last van de bestrijding van digitale content piraterij schouder, volgens nieuw onderzoek gepubliceerd door de Communications Alliance.

Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond, veiligheid, Chrome etikettering HTTP-verbindingen beginnen als niet-veilige, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters

De Online inbreuk op het auteursrecht Research Report (PDF) studie, die door S onderzoek werd uitgevoerd en had een steekproef van 1.500 mensen, vastgesteld dat, hoewel meer dan de helft van de Australiërs ondervraagde overeengekomen dat het illegaal downloaden van content van het internet is een nationaal probleem, de meeste ook vrezen dat zij een hogere internet rekeningen zou komen te staan ​​als gevolg van de ISP’s op te treden tegen piraterij.

De studie is ook gebleken dat de meerderheid – 66 procent – van de respondenten van mening dat als de inhoud distributeurs aangeboden goedkopere prijzen, mensen zouden niet tevreden illegaal downloaden. Ondertussen, 60 procent van de respondenten geloven dat als inhoud op hetzelfde moment in Australië is elders beschikking is gesteld, zou ook optreden tegen de praktijk illegaal downloaden.

De zorgen rond het domino-effect van de kosten belasten ISP’s met de verplichte anti-piraterij activiteit werd weerspiegeld in de resultaten, met 60 procent van de respondenten het erover eens dat rechthebbenden de “redelijke kosten” van de ISP’s die hen te helpen bij de bestrijding van piraterij moet vergoeden.

Het onderzoek volgt de stelling van de Communications Alliance (PDF) van de federale overheid online auteursrechtinbreuk discussienota (PDF), uitgebracht in juli. Volgens haar heeft de organisatie zei dat rechthebbenden de kosten van gerechtelijke procedures tegen inbreukmakers, alsmede de uitvoering van rechterlijke beslissingen dient te dragen.

Er is een sterke afstemming in veel van de standpunten van de ondervraagden en de grote internet service provider leden van Communications Alliance, “de organisatie CEO John Stanton gezegd. ‘ISPs niet vergoelijken of machtigen online auteursrechtinbreuk, noch aanvaarden dat de bezorgdheid over de prijsstelling zijn een rechtvaardiging voor onbehoorlijk gedrag. ISP’s zijn toegewijd aan het vinden van een billijke en praktische benaderingen om het te bestrijden – bij voorkeur in samenwerking met de houders van rechten.

“In onze inzendingen voor de regering over deze kwesties, hebben we gewezen op de noodzaak van een veelzijdige benadering van online auteursrechtinbreuk -. Een scenario waarin alle betrokkenen een constructieve rol te spelen Wat ons betreft, is dit inclusief het verplaatsen in de richting van een coöperatie ‘follow-the-money’ strategie om de reclame-inkomsten stromen naar websites die bevorderen of online auteursrechtinbreuk te faciliteren beperken, “zei hij.

De bevindingen van de studie van de spiegel van de beweringen van economen Allan Fels en Henry Ergas, die suggereerde dat de voorgestelde maatregelen de Australische overheid om online auteursrechtinbreuk vermindering van de concurrentiedruk op content-eigenaren om de prijs van tv-shows en films te verlagen om te concurreren tegen inbreukmakende downloads zou verwijderen.

In een gezamenlijke onderwerping aan discussienota van de regering; het voorstellen van de website te blokkeren, en studeerde alert regelingen voor schending van het auteursrecht af te schrikken, Ergas – die werd benoemd tot Communications minister Malcolm Turnbull’s kosten-batenanalyse van de National Broadband Network – en Fels, voormalige Australische Concurrentie en voorzitter Consumer Commissie, zei dat de kosten van een dergelijke regeling aanzienlijk zouden zijn.

“Hun kosten zijn aanzienlijk, terwijl de community-brede voordelen zijn dubieuze – het is niet duidelijk of de voorstellen veel zal doen om piraterij te verminderen en een aanzienlijke verhoging van de stimulansen voor makers Zeker, de overheid geeft geen bewijs dat het voorgestelde beleid zijn waarschijnlijk. produceren netto-voordelen, “zei de economen.

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start

De Hyperledger Project groeit als gangbusters