Australische trends betalingen industrie voor 2014

2013 was een belangrijk jaar voor de vooruitgang op het gebied van betalingen, zoals gevestigde financiële instellingen gevraagd om te innoveren te voren nieuwkomers op de markt, nieuwe technologieën en nieuwe valuta te houden.

Mobile, contactloze

Veiligheid; Het Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank shuffle tech executive dek, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld; Big Data Analytics;? NAB, Westpac-backed Australian startup lanceert Open Data Marketplace

Afgezien van een van dit jaar, de grootste betalingen verhalen, Bitcoin, een groot deel van het jaar werd gekenmerkt door de banken stutten hun; traditionele betalingen bedrijven, door middel van grote IT-projecten aan de ene kant, en proberen vast te houden aan hun merchant klantenbestanden met; nauwere samenwerking en partnering; op nieuwe betalingen apparaten en systemen aan de andere kant.

Feeding off ‘noodzaak om de handel online te krijgen en te houden met de klanten’ handelaren gebruik van, digitale portemonnee, en de, explosie in mobiele betalingen apps, nieuwe spelers zoals eWay ontstond ook, daag de bestaande orde.

Volgens PayPal Australië woordvoerder Adrian Christie, zullen veranderingen in de ruimte betalingen in 2014 worden aangedreven door drie belangrijke trends: De aanhoudende consumerisation van de smartphone-technologie, verdere invoering van de digitale portemonnee, en innovatie op het verkooppunt.

In de afgelopen vijf jaar heeft Australië uitgegroeid tot een van de hoogste smartphone penetratie in de wereld, met bijna drie op de vier Australiërs het bezit van een smartphone, “zei hij.” Als leveranciers van technologie blijven nieuwe telefoons introduceren en te zorgen voor een grotere toegang tot de smartphone technologie tegen een lagere prijs, zullen we binnenkort zien elke Australische migreren naar een smartphone toestel.

Deze smartphone penetratie, samen met een betere kwaliteit connectiviteit, is waarschijnlijk te zien meer Australiërs gebruiken mobiel betalen apps en / of digitale portemonnee in 2014, zei Christie.

“In 2014, we voorspellen nog meer Australiërs zullen pre-order van hun ochtendkoffie, betalen voor bar tabs, en betalen mee te nemen via hun mobiele telefoon,” zei hij.

Christie voorspelde dat technologische innovatie op het punt van verkoop een belangrijke verschuiving in de manier waarop mensen winkelen en betalen in de winkel en op hun mobiele rijdt.

Consumentengedrag zal de meest significante invloed op de innovatie in de betalingen in 2014, “zei hij.” Sinds 2010 zijn mobiele betalingen gegroeid met meer dan 5.000 procent en als vraag van consumenten naar girale betalingen groeit in 2014, zullen meer retailers beginnen te transformeren hun technologie aan de kassa om nieuwe verwachtingen van de consument te voldoen.

Technologie managers zullen moeten overwegen wat trends echt belangrijk voor hun organisatie, en de beste manier om te integreren deze in hun bedrijfsvoering. Bij PayPal, hebben we het over de mobiele revolutie voor vele jaren, maar het was pas in 2013 dat we zagen de industrie omarmen de form factor. Het beheren van gegevens in real time om waarde toe te voegen aan de consument is de volgende grens.

Overeenkomen, executive general manager National Australia Bank voor de verwerking en betalingen van klanten, Stephen C White, zei dat het toegenomen gebruik van contactloze betalingen en mobiele toepassingen zou inderdaad de belangrijkste trends van 2014.

Australië is nu een van de grootste gebruikers van contactloze wereldwijd, “zei hij tegen de website.” We verwachten dat de trend zich zal voortzetten in 2014 … Mobile is ook naar voren gekomen als een zeer belangrijk kanaal, en dit momentum zich zal doorzetten in 2014. We verwachten om te zien nieuwe mobiele point-of-sale toepassingen ontstaan ​​in 2014.

Volgens White, met een voorsprong van het jaar zal naar verwachting ook het begin van een periode van transformatie in de sector betalingen dankzij de lancering van haar nieuwe gecentraliseerde betalingen hub, die naar verwachting haar core-netwerk verbeteren en nieuwe binnenlandse producten op de markt EFTPOS Australië zien sneller.

Greater industrie samenwerking zal naar verwachting ook optreden, dankzij de nieuwe Payments Platform door de Australische Payments Clearing Association voorgesteld, zei White. Het programma streeft naar een snellere en flexibelere betalingen infrastructuur voor het land te creëren.

Het voorstel van de Reserve Bank of Australia (RBA) eind dit jaar van de oprichting van een Australische Payments Council konden ook voortdurende innovatie in betalingen in het komende jaar, zei White.

“Retailers, bedrijven en hun klanten een steeds breder scala aan manieren zien te betalen voor de diensten en de concurrentie van de betalingen te verhogen met een breder scala aan aanbod,” zei hij.

IT-managers in 2014 zal de extra uitdaging van het beheer van nieuwe kanalen en balanceren concurrerende eisen voor de investering gedurende een periode van aanhoudende fundamentele veranderingen in het ecosysteem van betalingen.

Westpac Institutional Bank hoofd van de betalingen, wereldwijde transactionele diensten, Phillip Joyce, wees ook op de RBA’s NPP, waarin staat dat het initiatief rijden voor de industrie-brede real-time betalingen de weg zou beïnvloeden dat de huidige betalingen trends, zoals de push voor een grotere automatisering , opsporing van fraude, en de klant toegang tot de gegevens, zal spelen uit.

De NPP zal grote verbeteringen voor de retail- en mkb-bedrijven te leveren op de langere termijn, “zei hij.” Het is snel, het is veelzijdig, en het is rijk aan data. We zijn in wezen het opbouwen van lange-termijn-infrastructuur die het mogelijk maken voor toekomstige innovaties in de betaling technologie.

Betalingen industrie samenwerking

Het verbindt alle ADI [gemachtigde deposito-instellingen] samen in een standaard manier om snel end-to-end turnaround, 24/7, op de behoeften van het digitale tijdperk tegemoet te ondersteunen. Dit is een enorm positief voor Australië banksysteem. Het zal leiden tot aanzienlijke efficiëntieverbeteringen en het verbeteren van het risicobeheer.

De veelzijdigheid komt uit het nieuwe concept van ‘overlay services’, een vermogen dat Australië voorafgaand aan zijn internationale collega’s zal in de ruimte betalingen. Het maakt het mogelijk de banken en payment providers te ontwikkelen concurrerende overlay diensten die specifieke behoeften van de klant op te lossen.

Tot slot, de rijke hoeveelheid informatie die we kunnen hechten aan elke betaling met de wereldwijde ISO20022 messaging normen is geweldig, omdat het zorgt voor een maximale flexibiliteit in de geautomatiseerde gegevensverwerking. Dit heeft het potentieel om een ​​aantal echte pijnpunten op te lossen voor klanten vandaag de dag, vooral rond verzoening.

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

? NAB, Westpac-backed Australian startup lanceert Open Data Marketplace