Avangate richt kleine ontwikkelaars het beheren van online abonnementen, downloads

Er zijn tal van e-commerce platform mogelijkheden voor kleine bedrijven op zoek naar fysieke goederen te verkopen, zoals schoenen of huisdier speelgoed of wat dan ook. Maar wat als je een kleine ontwikkelaar of de creatie van digitale inhoud bedrijf op zoek naar een direct verkoopkanaal voor downloads van uw website te maken?

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Een optie is Avangate, die zelf een “unified cloud-commerce” bedrijf erop gericht om bedrijven die de verkoop van software (of een ander soort van digitale inhoud) als een service calls.

Hoewel de naam van Avangate wordt geassocieerd met een aantal mooie grote bedrijven als Kaspersky en BitDefender, het heeft een specifiek aanbod bedoeld voor starters en bedrijven met minder dan 100 werknemers.

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Een voorbeeld is Metaio, een kleine 65-persoons bedrijf dat een augmented reality-platform (denk aan Google Glass) en aanverwante digitale content ontwikkelt. Het software kun je dingen doen, zoals toe te voegen virtuele meubels in een foto of overlay andere digitale content in camera’s in real time. De ontwikkelaar heeft een aantal vrij grote klanten, waaronder IKEA en LEGO, maar het wilde een bredere gemeenschap aan componenten downloaden mogelijk te maken – zonder zich zorgen te maken over het beheer van deze downloads.

Om u te helpen, Metaio gekozen voor SkyCommerce, dat is Avangate het aanbod voor het helpen van software bedrijven beheren multi-channel sales.

Gedurende het afgelopen jaar heeft het bedrijf zijn online verkoop wereldwijd gestegen met ongeveer 30 procent. Volgens een woordvoerder van de Verenigde Staten is de meest succesvolle markt: orders er zijn gestegen met 600 procent. Metaio heeft ook in staat om uit te breiden naar nieuwe landen, waaronder de Filippijnen, Zuid-Korea en China. Het bedrijf cijfers er nu een publiek van 50.000 augmented reality ontwikkelaars bereikt.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen