Avaya breidt mobiele functies van SMB unified communications platform

Met het oog op kleinere bedrijven worstelen met onbeheerde tablets en smartphones, heeft Avaya haar unified communications platform voor kleine en middelgrote bedrijven bijgewerkt.

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Veel van de functies van Avaya IP Office 8.1 zijn gericht op de uitbreiding van de systemen samenwerking mogelijkheden om mensen met behulp van Apple iPad tablets of Windows-gebaseerde notebook computers. Onder de functies die zijn uitgebreid naar mobiele apparaten zijn aanwezigheid, bedrijvengids zoeken en gelijktijdige beheer van twee gesprekken. Deze mogelijkheden zijn beschikbaar via een product met de naam Avaya Flare Communicator, die eerder was alleen gericht op enterprise accounts.

Vooruitlopend op de veiligheid uitdagingen en zorgen die de Bring Your Own Device beweging verhoogt, heeft Avaya bescherming tegen tol fraude, denial of service-aanvallen en andere bedreigingen toegevoegd via een SMB-versie van Avaya Session Border Controller. Deze mogelijkheid is gepland voor levering in het derde kwartaal.

Avaya IP Office is bedoeld voor bedrijven met slechts vijf werknemers, hoewel het kan schalen naar 1000 gebruikers (met ingang van deze nieuwe release).

PetWow, een dierenarts en verzorgen dienst in Kentucky, maakt gebruik van Avaya IP Office aan de klantenservice behoeften beheren voor de meer dan 100 “patiënten”, dat het ziet op een dagelijkse basis. De technologie geïntegreerde drie voorheen gescheiden telefoonsystemen, zei Shandon Stamper, mede-eigenaar van Pet-Wow.

Een van de meest gebruikte functies door de PetWow personeel is de voicemail functie, die helpt bij het 48-koppig team te halen berichten sneller dan in het verleden e-mail. Tot nu toe heeft het systeem opgeslagen PetWow tienduizenden dollars in teruggewonnen productiviteit, zegt Stamper. “We wisten niet dat er sprake zou kunnen zijn dat veel besparingen voor zoiets als een telefoon-systeem,” zei hij.

Meer over het gebruik van Avaya IP Office PetWow’s

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen