Bharti Airtel geconfronteerd met het witwassen van geld probe

Indian telco Bharti Airtel wordt onderzocht door de lokale autoriteiten over aantijgingen van het witwassen van geld en schending van de regels deviezen.

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

Reuters meldde dinsdag dat de Indiase minister van staat voor de financiën S.S. Palanimanickam vertelde de Indiase parlement dat het directoraat van handhaving zou uitvoeren van de sonde. Het directoraat is een eenheid van het ministerie van Financiën.

Palanimanickam geen verdere details geven, maar een anonieme bron uit Bharti vertelde Reuters dat de sonde was gerelateerd aan Airwave subsidies van 10 jaar geleden.

Het bedrijf heeft gezegd dat het “handhaaft de hoogste normen” van corporate governance en naleving van de regelgeving, volgens Reuters. “We hebben al voorzien van alle relevante informatie gevraagd door de betrokken autoriteiten in deze zaak en zal blij zijn om verder mee te werken”, voegde het toe.

Dit is de laatste in een reeks van schandalen die India’s telecomindustrie hebben geraakt. In februari, de Indiase rechtbanken ingetrokken Alle 122 2G-licenties afgegeven sinds 2008 meer dan beschuldigingen van corruptie tijdens de toewijzing.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen