Big Data overal: NetSuite loopt iCharts

De Big Data sector maakt grote beloften over het leveren van winstgevende inzichten in business performance en moedigt het idee dat er een El Dorado van nieuwe inkomsten te ontdekken in al die gegevens.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Maar rekening meerdere gegevenssets is duur en tijdrovend en de resultaten van de analyse moeten de juiste persoon bereikt op het juiste moment, en zeer belangrijk, moet duidelijk begrepen.

Er zijn veel Big Data as a service startups deze dagen en dit betekent dat er veel verschillende benaderingen voor het overwinnen van deze hindernissen. De recente aankondiging van Netsuite en iCharts ving mijn oog omdat het richt zich op de pijnpunten van meerdere data set integratie en distributie met behulp van een cloud-based model.

In plaats van de banen Hadoop draaien op geïsoleerde, toegewijde clusters, de open-source framework Myriad, gesteund door Mesosfeer en MapR, is ontworpen om ze in het datacenter mainstream te brengen.

En doordat ze native ingesloten in Netsuite dashboards, iCharts is in staat om gebruikers te bereiken waar ze ook zijn, op welke schermen waarop ze wonen, met een gemakkelijk te begrijpen, bruikbare bedrijfsinformatie.

De NetSuite integratie maakt het ook mogelijk iCharts van derden data sets, zoals de punt van aankoop data te verkopen, en combineer ze met de gegevens van een klant in real-time, met behoud van veiligheid en privacy.

Dit soort app integratie wordt steeds vertrouwd te veel zakelijke gebruikers van deze dag, omdat het weerspiegelt de micro-diensten IT benaderen dat veel grote bedrijven nastreven met hun in-house app ontwikkeling.

De micro-diensten trend verandert de aard van de app zelf. Apps zijn in wezen steeds gespecialiseerde aggregators van interne en externe micro-diensten. Wat betekent dat Big Data-feeds kan worden, en zal overal, gemakkelijk beschikbaar zijn.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen