Bill aan te scherpen H-1B US werk visa kan averechts werken

Zelfs als de Verenigde Staten Senaat “Bende van 8” immigratiewet wil zijn werkgelegenheid op basis van immigratie beleid drastisch te scherpen door ontmoedigen en in sommige gevallen een verbod op het gebruik van H-1B visa, is er een studie die zegt dat dit zou een ernstige vergissing zijn dat zou meer werk en middelen te verschuiven buiten de Verenigde Staten en schadelijk voor de concurrentiepositie van de VS

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

WAT ZIJN H-1B VISA?

H-1B visa zijn tijdelijke visa waarmee vreemdelingen aan het werk in de Verenigde Staten op korte termijn projecten, voor langere termijn werken of als een prelude op een groene kaart (permanent verblijf). H-1B-status is over het algemeen goed voor maximaal 6 jaar (met een verlenging na drie jaar) .; Een reden H-1Bs visa zijn economisch belangrijk is dat zonder een dergelijk visum geschoolde buitenlanders in het algemeen kon niet werken of blijven in de Verenigde Staten. ; (bron: NFAP)

Terwijl de Indiase IT-bedrijven die actief zijn in de Verenigde Staten al lang hebben vastgehouden aan de H-1B visa niet leiden tot, uitbesteding van banen, of krimpt de arbeidsmarkt voor de Amerikanen, maar waren bereid om aandacht te schenken aan hun argumenten. Deze nieuwe studie van de Nationale Stichting voor Amerika Beleid (NFAP) stelt H-1B visa zijn eigenlijk goed voor de Amerikaanse economie. Het onderzoek van Stuart Anderson, directeur van de NFAP, werd op 1 mei zet de NFAP website. hier zijn een paar uittreksels

…; In plaats van te schaden; het Amerikaanse. werknemers of de Amerikaanse economie, H-1B visum bijgedragen ‘tussen 10 en 25 procent van de totale groei van de productiviteit … dat in de Verenigde Staten plaatsvond 1990-2010’, aldus economen Giovanni Peri, Kevin Shih en Tsjaad Sparber.

“[Dan-onderzoek econoom bij de Federal Reserve Bank van Atlanta] Madeline Zavodny vonden elkaar toegevoegd 100 goedgekeurd H-1B werknemers werden in verband gebracht met een extra 183 banen onder Amerikaanse inboorlingen.”

Het onderzoek valt het uitgangspunt van de H-1B outsourcing argument dat de buitenlandse werknemers zijn goedkoper. Het wetsvoorstel zou kunstmatig het vereiste minimum loon in de veronderstelling dat de H-1B professionals in het algemeen lager dan die van vergelijkbare Amerikaanse werknemers worden betaald aan H-1B visum betaald.

De studie zei: “In feite is de wet al verplicht werkgevers om H-1B professionals minstens zoveel als vergelijkbare Amerikaanse werknemers te betalen Bovendien heeft de Government Accountability Office vond de mediaan salaris voor H-1B visum leeftijd 20-39 was US. $ 80.000 in vergelijking met US $ 75.000 voor de Amerikaanse arbeiders in elektrische / elektronische engineering, en US $ 60.000 voor H-1B professionals leeftijd 20-29 in systemen analyse / programmering versus US $ 58.000 voor de Amerikaanse arbeiders. ”

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen