Bitcoin uitwisseling onderzocht op mogelijke Zijderoute koppelingen

Een aantal Bitcoin beurzen, waaronder Mt. Ganaarx hebben dagvaardingen over mogelijke banden met luiken online drug marktplaats Silk Road ontvangen.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

The Wall Street Journal meldt dat Bitcoin beurzen, waaronder failliet Mt. Ganaarx, worden onderzocht in verband met mogelijke banden met Silk Road, een illegale online marktplaats stilgelegd door de FBI in, oktober vorig jaar.

Silk Road gebruikt het Tor netwerk om aankopen in de markt als niet-traceerbare mogelijk te houden. Na het sluiten van de markt, meer dan $ 28.000.000 in Bitcoin werd in beslag genomen. Volgens de Amerikaanse prosector, Silk Road goed voor meer dan een miljoen gebruikers die de markt gebruikt om items die niet illegaal zijn geweest te kopen, variërend van marihuana valse paspoorten en drugs. Silk Road alleen geaccepteerd Bitcoin als valuta, die gebruikers in staat stelde om dergelijke producten anoniem te kopen, en sommige mensen beweren dat deze vereniging algemene acceptatie van de cryptogeld heeft bezoedeld.

Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, de Verenigde Staten de rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies, veiligheid, FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen; Innovatie; Tesla krijgt goedkeuring van de mededingingsautoriteiten voor $ 2600000000 SolarCity overname

Met betrekking tot Mt. Ganaarx, dagvaardingen zocht klant-transactie logs en materialen met betrekking tot de belegger verzoek. Onder verwijzing naar mensen die bekend zijn met de materie, de publicatie zegt dat aanklagers en de FBI worden onderzocht of de uitwisseling verwerkte verrichtingen verbonden aan Silk Road.

Mt. Ganaarx was ooit de dominante Bitcoin Exchange Online. De Bitcoin uitwisseling, gebruik van gesloten in februari, en later, faillissement, volgende duidelijk cyberaanvallen die de firma miljoenen ter waarde van Bitcoin dollars ‘gespoeld, waardoor het bedrijf zonder de middelen om te werken. Mt. Ganaarx oprichter en CEO Mark Karpeles is, wilde voor verhoor, in de VS over de sluiting en het faillissement van de site, maar de advocaten hebben hem afgeraden de reis van Tokio.

Het is onduidelijk welke andere Bitcoin beurzen dagvaardingen hebben ontvangen. Het onderzoek is in een vroeg stadium en Amerikaanse functionarissen hebben geen conclusies over de vraag of de Bitcoin uitwisseling links naar illegale online markt.

Vorige maand Bitcoin ondernemer en one-time lid van de Bitcoin Foundation, Charlie Shrem werd aangeklaagd door een federale jury op beschuldiging van het doorsluizen van geld door middel van Silk Road. Shrem wordt beschuldigd van samenzwering tot meer dan $ 1 miljoen aan BTC te verkopen aan Silk Road gebruikers in de wetenschap dat het zou worden gebruikt voor illegale activiteiten.

De Bitcoin Foundation heeft geleden als gevolg van deze aantijgingen tegen Shrem, die ooit de rol van vice-voorzitter gehouden. In aanvulling op deze klap voor de reputatie van de organisatie – die het dichtst lichaam om een ​​regulator Bitcoin heeft – is blijvend a; lid uittocht, na de verkiezing van regisseur Brock Pierce, als gevolg van het verleden beschuldigingen van vermeend seksueel wangedrag en twijfelen aan zijn karakter.

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

US rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies

FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen

Tesla krijgt goedkeuring van de mededingingsautoriteiten voor $ 2600000000 SolarCity overname