BlackBerry debuteert $ 549 Passport Silver Edition telefoon met gratis accessoires

Ja, BlackBerry heeft een nieuwe telefoon te koop en nee, het werkt niet Android, hoewel ik vermoed dat we zo’n beest te zien voordat het jaar om is.

Veiligheid, BlackBerry’s DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat, veiligheid, Quadrooter ‘gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons, mobiliteit; BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten, veiligheid, BlackBerry’s’ verbeterd ‘crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen

In plaats daarvan, het bedrijf op dinsdag debuteerde de BlackBerry Passport Silver Edition, een vernieuwde model van de oorspronkelijke paspoort, voor $ 549 ontgrendeld en off-contract. Voor een beperkte tijd, BlackBerry is inclusief $ 130 ter waarde van accessoires met de nieuwe telefoon, met inbegrip van een Flex Shell, Flip Case en Sync Pod.

Dus wat is nieuw met de Silver Edition van het paspoort? Niet veel helemaal aan de binnenkant, maar de hardware is enigszins aangepast en vernieuwd.

BlackBerry moest terug naar zijn hardware QWERTY roots te gaan. Met het paspoort deden ze net dat en nog veel meer.

Het frame van de telefoon nu gebruikt versterkt roestvrij staal met meer afgeronde hoeken en een diamant weven patroon op de rug om grip te verbeteren. De randen rond de voorkant camera worden afgeschuind voor bescherming, terwijl een nieuwe rand zorgt ervoor dat de achterste camera van het krijgen afgetrapt. Misschien wel het belangrijkste is een licht verbeterde toetsenbord ontwerp, die een goede input-methode nog beter maakt.

Net als zijn voorganger, de BlackBerry Passport Silver Edition draait op een 2,2 GHz quad-core Snapdragon 801 processor gecombineerd met 3 GB geheugen en heeft een 1440 x 1440 resolutie 4,5-inch scherm.

Zijn de externe veranderingen de moeite waard?

Ik ben zeer twijfelachtig als je al in het bezit van de oorspronkelijke paspoort. Degenen die op het hek om hun eerste paspoort kopen waren, zou echter worden goed bediend door overweegt dit lichtjes bijgewerkt model. Afgezien van de verbeteringen in het ontwerp, de gratis accessoires zijn een leuke incentive.

BlackBerry DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat hoger

‘Quadrooter’ gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons

BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten

BlackBerry ‘verbeterd’ crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen