BlackBerry: Dit is de startlijn, dit is niet het eindspel

De lancering van het eerste apparaat naar de BlackBerry 10 besturingssysteem, de Z10, is bemoedigend voor de toekomst van het platform draaien, aldus Rob Orr, managing director van de BlackBerry in het Verenigd Koninkrijk.

Veiligheid, BlackBerry’s DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat, veiligheid, Quadrooter ‘gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons, mobiliteit; BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten, veiligheid, BlackBerry’s’ verbeterd ‘crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen

“Om een ​​dergelijke reeks van partners, bedrijven, ontwikkelaars, content bedrijven, fans, analisten, distributeurs hebben – we hadden iedereen daar Het was echt een positieve dag, was er een echt goede buzz en energie Ik ben erg blij,..” Orr vertelde de website.

BlackBerry besloten om te lanceren in het Verenigd Koninkrijk eerst als er een positieve reactie van vóór de lancering retailers. Analisten zijn geweest, voorzichtig optimistisch over de vooruitzichten van de handset, maar vragen over de vraag of het apparaat nieuwe klanten als gelieve te trekken blijven; bestaande fans.

“We hebben goede, sterke relaties met de vervoerders in het Verenigd Koninkrijk en kregen ze zichzelf in een sterke positie zeer snel. Het Verenigd Koninkrijk is een zeer belangrijke markt voor ons, dus als alles in de rij in uw voordeel, zet u uw middelen [in] om ervoor te zorgen dat gebeurt, “zei Orr.

“Het Verenigd Koninkrijk lancering is geweldig, de feedback van eindgebruikers en bedrijven, alle segmenten van de markt, is positief. Het is goed om te hebben gedaan wat we hebben ingesteld op te doen, en dit is de startlijn, dit isn ‘ t het eindspel, “zei Orr.

Hij voegde eraan toe dat de ontwikkelaars goed reageren op het nieuwe platform, met meer dan 1.000 apps per dag die via de app store.

opmerkingen Orr werd herhaald tijdens de BlackBerry Jam Europe toespraak waarin het bedrijf zei bepaalde retail locaties was uit de apparaten sinds de lancering verkocht, hoewel er geen details over hoeveel eenheden waren om deze winkels geleverd beschikbaar was.

De Z10 ging over de verkoop in eigen grondgebied BlackBerry’s van Canada op dinsdag.

BlackBerry DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat hoger

‘Quadrooter’ gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons

BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten

BlackBerry ‘verbeterd’ crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen