Blackberry kranen LiveOps chief Marty Beard voor COO

BlackBerry CEO John Chen heeft gekozen voor een bekend gezicht op de belegerde telefoonmaker de nieuwe chief operating officer geworden.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Het bedrijf kondigde aan dat de voormalige Sybase 365 president Marty Beard neemt de COO heerst onmiddellijk. Blackberry’s Chen was de CEO van Sybase tot 2012, na de afronding van de overname door SAP.

Voorafgaand aan Sybase, Beard werkzaam bij Oracle als de VP van het e-commerce service unit. Baard meest recentelijk de functie van CEO en voorzitter van LiveOps, een leverancier van customer service applicaties in de cloud.

BlackBerry Q1: $ 23.000.000 in de winst, overtreft de verwachtingen van analisten; BlackBerry real eerste kwartaal winst: het afweren van FUD voorsprong op BES 12; BlackBerry onthult waarom de Passport is heup om vierkant te zijn: Het draait allemaal om de spreadsheets; BlackBerry start BBM voor Windows Phone beta-test programma blackphone, BlackBerry throw punches via smartphone security

Zoals voor zijn rol met de Blackberry, zal Beard leiden van de onderneming cross-functionele organisaties, waaronder marketing, applicatie-ontwikkeling en customer care.

Chen heeft gereageerd op inhuur Beard’s in voorbereide opmerkingen

BlackBerry blijft toptalent aan te trekken om het bedrijf. Marty brengt uitgebreide ervaring in de activiteiten, marketing en het bedienen van klanten door middel van de beste technologieën en processen beschikbaar.

Misschien Chen hoopt Beard’s Daarnaast zal helpen bij zijn poging om een ​​bedrijf turnaround vergelijkbaar met degene die tijdens zijn ambtstermijn bij Sybase plaatsvond leiden. Chen wordt gecrediteerd met de terugkeer Sybase naar winstgevendheid voor 55 opeenvolgende kwartalen voordat het in 2010 werd overgenomen.

Veiligheid, BlackBerry’s DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat, veiligheid, Quadrooter ‘gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons, mobiliteit; BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten, veiligheid, BlackBerry’s’ verbeterd ‘crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen

Turnaround inspanningen voor Blackberry werd veel moeilijker vorige week, naar aanleiding van de; aankondiging van Apple en IBM, dat de bedrijven gezamenlijk zou bouwen zakelijke applicaties voor de iPhone en iPad die onderneming en overheid klanten doelgroep – belangrijke klanten Blackberry’s.

Meer

BlackBerry DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat hoger

‘Quadrooter’ gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons

BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten

BlackBerry ‘verbeterd’ crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen