BlackBerry lijden wereldwijd dia als ontwikkelingslanden schuwt apparaten voor low-cost Android-telefoons

BlackBerry’s problemen zijn niet beperkt tot Noord-Amerika en Europa. Degenen die in de derde wereld, die ooit omarmde de fruit-themed apparaten, zijn ook weg verschuift van de eens zo trotse telefoonmaker.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Volgens haar nieuwste 6-K filing bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission, BlackBerry beschreef hoe de “hevige concurrentie” van de bredere smartphone cirkel beïnvloedt de financiën van het bedrijf, en dat een groot deel van de daling van het ontmoette op de Amerikaanse markt is “nu wordt wereldwijd ervaren.

Opkomende markten, typisch die in het Midden-Oosten, India en Indonesië, waar BlackBerry meestal gezien heeft sterke succes, verwerpen BlackBerry-apparaten in het voordeel van goedkopere Android-gebaseerde apparaten. Maar ook het gebrek aan beschikbare apps voor next-generation platform van het bedrijf wordt ook aangehaald als een belangrijke reden waarom het bedrijf heeft gleed in de westerse markten.

Veiligheid, BlackBerry’s DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat, veiligheid, Quadrooter ‘gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons, mobiliteit; BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten, veiligheid, BlackBerry’s’ verbeterd ‘crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen

Het verklaart in volle

De toename van de concurrentie ondervonden door de Vennootschap op de internationale markten is te wijten aan de recente toetreding tot de markten van de mondiale concurrenten aanbieden van high-end apparaten die concurreren met het Bedrijf BlackBerry 10 apparaten, evenals andere concurrenten te richten die markten met een lagere end Android-gebaseerde apparaten die concurreren met lagere kosten apparaten van het bedrijf. De afname kan ook worden toegeschreven aan consumentenvoorkeur apparaten met toegang tot het breed aantal toepassingen, zoals in de IOS en Android omgevingen.

Het bedrijf zei aan het einde van het fiscale tweede kwartaal de winst in september, waren er meer dan 130.000 apps beschikbaar voor BlackBerry 10 smartphones, met veel meer – meer dan 230.000 apps – die beschikbaar zijn via de BlackBerry World, ontworpen voor oudere BlackBerry 7 apparaten.

Volgens The New York Times, de publicatie van het depot werd uitgesteld als gevolg van de, annulering van BlackBerry’s fiscale tweede kwartaal de winst oproep, op vrijdag.

Typisch bedrijven bieden een follow-up call voor analisten en aandeelhouders, maar dit werd geschrapt als gevolg van een eerdere release, waarschuwt beleggers dat de komende kwartaalcijfers werd verwacht dat ze slechter zijn dan eerst gedacht.

BlackBerry rapporteerde, een verlies van $ 965.000.000, na een enorme inventaris kosten als gevolg van de slechte verkoop van zijn Z10 smartphone. De smartphone maker slechts een week eerder aangekondigd dat het zou 40 procent van zijn personeelsbestand te snijden als het blijft weg bij zijn enorme cash reserves te eten. Gedurende het kwartaal, BlackBerry gedoopt vormen 3100000000 $ in contanten aan $ 2600000000.

BlackBerry DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat hoger

‘Quadrooter’ gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons

BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten

BlackBerry ‘verbeterd’ crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen