BlackBerry onderzoekt BB 10 SMS mysterie en Android 4.3-doden SWS bug

BlackBerry 10 is bijna op ons. Neem een ​​kijkje terug op de evolutie van de mobiele besturingssysteem van RIM, met inbegrip van BlackBerry Enterprise Server, die de basis gelegd voor het succes van het bedrijf in de onderneming.

Veiligheid, BlackBerry’s DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat, veiligheid, Quadrooter ‘gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons, mobiliteit; BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten, veiligheid, BlackBerry’s’ verbeterd ‘crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen

BlackBerry heeft bevestigd dat een recente update naar buiten geduwd naar BlackBerry 10 OS-apparaten wordt veroorzaakt door MMS en SMS worden geschrapt.

BlackBerry-eigenaren die de laatste OS hebt geïnstalleerd kan, zoals sommige geplaatst op de gebruiker Blackberry’s forum op donderdag, ervaren een totaal verlies van SMS en MMS.

BlackBerry bevestigd onderzoekt het probleem, maar moet nog een oplossing te bieden. “Na een upgrade of update werd uitgevoerd om BlackBerry OS versie 10.1.0.4633 wordt opgemerkt dat alle SMS en MMS-berichten zijn verwijderd van het apparaat,” BlackBerry noten in een knowledge base artikel.

BlackBerry begonnen met de uitrol van de nieuwste OS 10.1-update over de hele wereld, te beginnen met Asia Pacific, Canada en Europa op 29 juli, maar de beschikbaarheid is afhankelijk van de vervoerder.

De Canadese handset maker is ook het lijden van een paar kleine problemen met de onlangs vrijgegeven Secure Work Space (SWS), die draait op BlackBerry Enterprise Server 10 en ‘BlackBerry Balance-achtige’ biedt het management, zoals beveiligde app containers voor iOS en Android.

Volgens een bulletin geplaatst op donderdag, hardlopen SWS op Android 4.3 maakt het apparaat “onbruikbaar”. Het probleem treft Androids ingeschakeld voor SWS die een upgrade naar OS 4.3 en de nieuwe activeringen voor SWS voor apparaten die al het nieuwe OS draaien.

“Terwijl in deze staat het scherm Thuis zal niet verschijnen en er geen applicaties kunnen worden uitgevoerd,” BlackBerry notities.

Er is een werk rond om het apparaat weer bruikbaar te maken, maar het is niet SWS bruikbaar te maken, volgens de BlackBerry, waarvan de ontwikkeling team onderzoekt het probleem.

BlackBerry DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat hoger

‘Quadrooter’ gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons

BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten

BlackBerry ‘verbeterd’ crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen