BlackBerry PlayBook inches op weg naar een serieuze zakelijke machine met $ 119 toetsenbord

Als een speciale business machine, is het enigszins moeilijk geweest om de PlayBook serieus te nemen. Voor een, tot voor kort, het apparaat niet eens inheemse e-mail of contacten steun, die voor het apparaat een lange tijd maakte RIM’s het mikpunt van veel grappen.

Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond, veiligheid, Chrome etikettering HTTP-verbindingen beginnen als niet-veilige, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters

Gelukkig is RIM langzaam het invullen van de gaten van de PlayBook, nu verder te gaan met de officiële PlayBook Mini Keyboard. Verdubbeling als zowel een zaak en het toetsenbord, het apparaat voegt een aantal mooie waardevolle functionaliteit aan de PlayBook’s feature set, met inbegrip van (uiteraard) een fysiek toetsenbord, maar ook touchpad gebaren.

De communicatie tussen het toetsenbord en de PlayBook wordt gedaan over 128-bit encryptie, waardoor de vrees voor de security-minded moet verzadigen.

Het enige echt verontrustende deel van het toetsenbord is dat, op $ 119, het is minder dan $ 100 goedkoper dan de 16GB PlayBook zelf. Een beetje zany? Ik zou zo zeggen.

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start

De Hyperledger Project groeit als gangbusters