BlackBerry releases BES 10.1: Vereenvoudigde implementaties, IT beleidsopties

BlackBerry Enterprise Service 10.1: BlackBerry heeft de nieuwste versie van zijn enterprise Mobile Device Management (MDM) oplossing gelanceerd.

Veiligheid, BlackBerry’s DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat, veiligheid, Quadrooter ‘gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons, mobiliteit; BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten, veiligheid, BlackBerry’s’ verbeterd ‘crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen

Vrijgegeven voor download op de huidige BlackBerry live evenement in Orlando, Florida, de smartphone maker ondersteunt, de volgende generatie BlackBerry 10 en 10,1 smartphones, iPhones, iPads en Android-gebaseerde apparaten.

De smartphone maker is de versterking van haar enterprise communicatie platform door de uitbreiding van zijn aanbod om het bereik van Microsoft van communicatieproducten, en IBM-gebaseerde diensten.

BlackBerry chief operating officer Kristian Tear zei op het evenement: “BlackBerry heeft veiligheidsmaatregelen in gebakken uit de grond omhoog We gaan nadenken over het al de weg terug naar onze supply chain.”.

Het bedrijf merkte op dat 12.000 BES 10 servers zijn door de klanten geïnstalleerd wereldwijd sinds het voor het eerst in januari werd gelanceerd.

De enterprise MDM service, beter bekend als gewoon BES, zal een betere beveiliging, grotere IT-beleidsopties en een nieuw dashboard toe te voegen voor de beheerders om een ​​glimp van alle apparaten die zijn aangesloten op het netwerk te krijgen. Enterprise-implementatie is ook vereenvoudigd, met BES 5 klanten in staat om snel te upgraden naar BES 10.1 zonder firewall veranderingen.

De huidige veranderingen omvatten met name “gereglementeerde-level” IT controles en instellingen het beleid, in het bijzonder nuttig voor de overheid, waarvan de werknemers hebben verschillende niveaus van de doorlichting en veiligheidsmachtigingen. Het omvat ook de controle, logging en auditing volgens lokale wettelijke vereisten.

De update is gratis voor alle klanten die al gebruik maken van BES 10. BlackBerry gezegd dat BES 5 client-licenties kunnen worden ingewisseld voor BES 10.1 gratis tot en met 2013.

BlackBerry DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat hoger

‘Quadrooter’ gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons

BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten

BlackBerry ‘verbeterd’ crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen