BlackBerry Z10 in verkoop in de UK: Waar kan je het kopen?

BlackBerry 10;; handset in het Verenigd Koninkrijk BlackBerry – – het bedrijf voorheen bekend als RIM heeft de beschikbaarheid van de voor het eerst aangekondigd.

Veiligheid, BlackBerry’s DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat, veiligheid, Quadrooter ‘gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons, mobiliteit; BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten, veiligheid, BlackBerry’s’ verbeterd ‘crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen

BlackBerry 10 is officieel van start gegaan, zodat de website gingen hands-on met een van de eerste toestellen van de lopende band om te zien wat het te bieden heeft.

Van donderdag, zal de BlackBerry Z10 beschikbaar vanaf exploitanten EE, Vodafone en drie zijn, evenals resellers Carphone Warehouse en Phones4U.

EE zal het maken van de Z10 op haar 4G plannen van de consument, met inbegrip van £ 49,99 op een £ 41 per maand, 24 maanden contract. Het tarief is inclusief 1 GB aan gegevens, en onbeperkt UK gesprekken en teksten.

Kleine bedrijven kunnen krijgen voor £ 41,67 voor een £ 30 per maand, 24 maanden deal, met inbegrip van 1GB van mobiele data en 1000 teksten en belminuten.

Vodafone is pitching het apparaat met een lagere upfront kosten, maar een duurder tarief. De Z10 zal gaan voor £ 29 op de £ 42 per maand Vodafone Red Data plan, dat een 2 GB data uitkering heeft, en onbeperkt bellen en sms’en. Op de £ 47 per maand Vodafone Red Data plan, het apparaat is gratis, en de gegevens uitkering is 2GB. Op de £ 37 per maand Red Data plan, de telefoon kost £ 69 aan de voorkant, en heeft een 1 GB data uitkering.

O2 zal de verkoop van de Z10 op zijn On and On tarief voor £ 36 per maand op een 24-maanden contract, maar de deal is alleen beschikbaar tot en met 13 februari.

Three wordt het dragen van de inrichting van half februari, maar nog net niet bekendgemaakt prijsstelling.

Carphone Warehouse wordt de opslag van de Z10 van donderdag, over “alle grote netwerken”, zonder upfront kosten op een £ 36 per maand tarief.

De; alles keer Z10, werd officieel aangekondigd op woensdag. de website van de eerste herziening van het apparaat kan worden gevonden, hier.

BlackBerry DTEK50 niet in slaagt om de veiligheid lat hoger

‘Quadrooter’ gebreken van invloed zijn meer dan 900 miljoen Android-telefoons

BlackBerry maakt zijn Hub software beschikbaar op Android-apparaten

BlackBerry ‘verbeterd’ crypto brengt dezelfde veiligheid, minder vertrouwen