Bluewolf partners met ITBconsult cloud consulting verlengen

De wereldwijde adviesbureau Bluewolf een samenwerkingsverband aangekondigd met de Duitse cloud consultancybedrijf ITBconsult dat gezegd zal haar aanwezigheid in Europa uit te breiden.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Het partnerschap zal Bluewolf in staat stellen om mobiele oplossing ITBconsult’s, Mobile Vizart, waarmee klanten het bereik van hun Salesforce bijvoorbeeld uitstrekken vanaf elk mobiel apparaat te benutten.

Bluewolf, die beweert te behoren tot de top van de Salesforce.com implementatie ecosysteem, zei de Duitse zakelijke markt zal naar verwachting cloud-uitgaven te verhogen van vijf procent van het IT-budget van meer dan 50 procent ten opzichte van het volgend jaar.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

De geografie was waarschijnlijk een belangrijke factor in het partnerschap met ITBconsult, die niet alleen heeft zijn wortels in Duitsland, maar een bedrijf bereik die breidt uit naar China en Azië-Pacific.

Volgens SVP wereldwijde allianties en het kanaal GTM Dan Streetman Salesforce

Partners als Bluewolf transformeren hoe bedrijven in Duitsland te verkopen, service en de markt voor het internet van de klanten met onze wereldklasse Salesforce-oplossingen.

Eric Berridge, CEO van Bluewolf, toegevoegd in een aanvullende verklaring

We hebben een ideale partner gevonden in ITBconsult om onze best practices en zakelijke flexibiliteit strekken zich uit over de culturele en geografische grenzen. Dit partnership biedt onze wereldwijde klanten met extra capaciteit en digitale middelen om customer engagement te rijden en te versnellen echte business resultaten in de top wereldwijde markten.

Zoals voor ITBconsult, CEO van het bedrijf Maic Stohr wees erop dat het partnerschap zou verder helpen haar reeds uitgebreide enterprise focus op Life Sciences en de verwerkende industrie.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen