BMC Software intro’s nieuwe portfolio voor toegang tot de Amazon cloud

BMC Software is het uitbouwen van haar wereldwijde alliantie met Amazon Web Services met de aankondiging van een nieuwe en complete cloud-diensten en cloud portefeuillebeheer.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Bedoeld om een ​​betere toegang tot de AWS cloud te bieden, zal BMC JumpStart pakket bestaan ​​uit van BMC licenties samen met AWS cloud en professionele diensten, alsmede klantenondersteuning.

De combinatie van deze diensten in een uniform pakket is bedoeld om verschillende enterprise workloads en zakelijke toepassingen van oa SAP, Oracle en Microsoft (Sharepoint), evenals high-performance computing workloads te ondersteunen op Amazon Elastic mapreduce en Amazon DynamoDB.

Enterprise-klanten moet nog steeds in staat zijn om de bestaande systemen en IT-controles met deze toegevoegde toegang tot en ondersteuning voor AWS.

De Houston-based business management software provider voegde eraan toe dat het zal blijven samenwerken met Amazon op meer go-to-market oplossingen.

Brad Kern, BMC’s vice-president van allianties, verklaarde verder in een verklaring dat “BMC zal werken met Amazon Web Services om gebundelde oplossingen die gericht zijn op het aanpakken van de belangrijkste DevOps, webtoepassingen en corporate IT-use cases te leveren.”

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport