Box, Cognizant ink systeemintegratie deal

Cloud storage vendor Box en IT-adviesbureau Cognizant werken samen aan de ontwikkeling van de industrie-specifieke cloud-migratie diensten.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

De tie-up zullen de twee bedrijven het creëren van training, consulting en aangepaste diensten voor gezamenlijke klanten. Cognizant zal ook Box go-to systemen integraties partner voor klanten die overstappen zakelijke inhoud van legacy-omgevingen naar Box zijn.

De bedrijven zijn van plan om bedrijven te richten in de gezondheidszorg, life sciences, financiële dienstverlening, verzekeringen, media, productie en retailmarkten.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Documenten zitten nog steeds in de kern van vele zakelijke processen vandaag, “zei Sean Middleton, Cognizant COO.” Als klanten te transformeren die processen, Box Platform stelt ons in staat om flexibele oplossingen die gebruik maken van enterprise-grade content management, samenwerking en beveiligingsmogelijkheden snel te bouwen.

In andere Box nieuws, het bedrijf onlangs haar partnership met Okta in een poging om veilige toegang op meerdere apparaten en eindpunten ondersteunen.

De bedrijven zeiden dat ze van plan om Okta Mobiliteitsmanagement en Box opslag en collaboration service te integreren. De EMM hulpmiddel zou toelaten om controle te centraliseren over de toegang tot Box.

: Box lanceert Box Zones, streeft naar de EU, Azië uitbreiding | Box kijkt naar het delen van content met Doos Platform reimagine, exclusieve iOS apps | Box, Salesforce vast meer links tussen de wolken | Dropbox handelt weerhaken met Box, terwijl de verdediging enterprise aanpak | Boxworks 2015: Box werpt meer licht op banden met IBM, AWS en AT & T

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen