Box kijkt naar het delen van content reimagine met Doos Platform, exclusieve iOS-apps

via Box

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Spreken in keynote dinsdag ochtend, na een gesprek met Tim Cook over Apple en de onderneming, CEO Box Aaron Levie herhaalde aandacht van zijn bedrijf op het bouwen van transformatieve enterprise software die reimagines hoe medewerkers op te slaan en te delen inhoud in de cloud.

De visie werd uitgevoerd door middel van een reeks nieuwe productaankondigingen gelegd – de eerste van vele in de komende dagen, Levie beloofde – alle gericht op het zetten van inhoud vooraan in het midden van de onderneming universum.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

De producten zijn onder andere ondersteuning voor nieuwe vormen van inhoud, zoals HD-video, uitgebreid integraties voor de inhoud samenwerking, een nieuwe mobiele app genaamd Box Capture voor de inhoud verbinden in het veld, evenals de nieuwe Developer en Enterprise edities van The Box Platform voor het bouwen van enterprise apps .

In termen van uitgebreide inhoud types, Box is de uitrol van een reeks nieuwe kijkers. Dit omvat een interactief 3D-viewer, waarbij gebruikers een scala aan content, zoals ontwerpdocumenten kunnen delen, en een HD-viewer voor gebruikers in de film- en entertainmentindustrie.

Box introduceerde ook een DICOM-viewer voor klanten in de gezondheidszorg. De DICOM is opmerkelijk in dat het mogelijk maakt medische werknemers om te delen, te delen en samen te werken rond medische beelden – iets wat we nog veel meer van de gezondheidszorg inch zie verder in de digitale wereld.

Een andere grote onthullen tijdens de keynote was Box’s iOS-app alleen Capture. Gebouwd met behulp van de doos mobiele SDK, Capture wezen verbindt camera van een gebruiker direct naar de Box platform. Capture benadrukt metadata zoals wanneer en waar de foto is genomen, en vervolgens andere team leden kunnen foto’s en video in real time te bespreken.

De business case voor Capture is dat veldwerkers – in de bouw, rampenbestrijding of verzekering, bijvoorbeeld – kunt foto’s maken en vervolgens delen met de rest van hun team. Capture is Box eerste mobiele-app alleen voor de onderneming, aldus het bedrijf.

Tenslotte Box is het bundelen van al deze diensten in de nieuwe Box Platform, dat op het Boxworks podium werd geïntroduceerd door Jeetu Patel, die EMC links naar Box toetreden een paar maanden geleden. Volgens Patel, het doel is om de Box Platform maken het centrum van content services net als de manier waarop PayPal Stripe is het centrum van betaaldiensten.

“We hebben de laatste tien jaar de bouw-technologie die de bevoegdheden van enterprise content management en samenwerking voor meer dan 50% van de Fortune 500. Met de Box Platform, geven we je die dezelfde mogelijkheden heb – zodat u niet hoeft op te bouwen het zelf – waardoor het belachelijk makkelijk voor bedrijven en partners om verbazingwekkende apps te bouwen voor hun respectieve ecosystemen, “Patel schreef in een blogpost.

Wanneer ontwikkelaars en een app op de Box Platform implementeren, Box is volledig onzichtbaar voor de gebruikers van de app, Patel toegevoegd. Het platform zal in het algemeen beschikbaar zijn volgende maand.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen