Brandis zit op digitale copyright beoordeling tot 2014

Australische procureur-generaal George Brandis heeft aangegeven de overheid is het onwaarschijnlijk dat een flexibel eerlijke regeling gebruik voor het auteursrecht in de digitale wereld vast te stellen, ondanks de specifieke aanbeveling voor een dergelijke clausule van de Australian Law Reform Commission (ALRC).

Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond, veiligheid, Chrome etikettering HTTP-verbindingen beginnen als niet-veilige, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters

Vorige week heeft de ALRC overhandigd aan de overheid haar jaar lang verslag over de voorgestelde wijzigingen van de Auteurswet aan te passen aan de digitale wereld. De; beoordeling is in opdracht van de voormalige Labour-regering in augustus 2012, om te kijken naar mogelijke aanpassing van de manier waarop auteursrecht werkt flexibeler in hoe het online wordt toegepast te zijn.

Brandis heeft tot februari aan tafel het rapport in het Parlement, en op donderdag aangegeven dat de regering zou reageren op het rapport in 2014.

In de Senaat het vragenuur, Brandis bleek dat het verslag beveelt de invoering van een flexibele uitzondering fair-use als een verdediging tegen inbreuk op auteursrecht en heeft aanbevolen de hervorming van een aantal bestaande vrijstellingen en het toevoegen van nieuwe vrijstellingen. Het is ook aan te raden het beperken van remedies Kinderzitjes voor inbreuk op het auteursrecht voor verweesde gewerkt en de hervorming van het uitzenden vrijstellingen.

Maar terwijl het rapport groot onderhoud heeft aanbevolen om de Copyright Act, Brandis heeft aangegeven dat hij zal de kant van de content-industrie in het beperken van veranderingen in de wet.

“Zonder een sterke, robuuste auteursrecht, ze lopen het risico te worden bedrogen van de billijke vergoeding voor hun creativiteit, die tot hun recht en de Australische regering zal blijven om hen te beschermen,” zei Brandis.

Ik wil het engagement van de regering om de inhoud industrie bevestigen. Het is de regering sterk van mening dat de fundamentele beginselen van het intellectuele eigendomsrecht, die de rechten van makers van content te beschermen, hebben niet alleen veranderd als gevolg van de opkomst van nieuwe media en nieuwe platforms.

Brandis zei dat de beginselen van de intellectuele eigendom niet veranderen met de uitvinding van het internet.

“Dus in dit veranderende digitale wereld, de kabinetsreactie op het rapport ALRC zal worden geïnformeerd door de opvatting dat de rechten van de content-eigenaren en makers van content niet moeten worden verminderd en dat zij recht hebben om te blijven profiteren van hun intellectuele eigendom,” hij zei.

Eerder Brandis had getracht; re-vestigen rondetafelgesprek onderhandelingen met de eigenaars van inhoud, consumentenorganisaties, en ISP’s om een ​​systeem in te voeren om hard in online auteursrechtinbreuk met het oog op een three-strikes systeem te implementeren. De laatste ronde van de onderhandelingen was in 2012, en was niet na opgestaan; iiNet weigerden deel te nemen.

De procureur-generaal van het ministerie weigerde te bevestigen of het de uitnodigingen voor de ISPs hen te vragen om deel te nemen aan nieuwe onderhandelingen had uitgegeven. Met ingang van november, de website begrijpt dat een aantal ISP’s nog steeds geen uitnodiging van de overheid had ontvangen.

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start

De Hyperledger Project groeit als gangbusters