Brands vindt er leven is na het verlaten van Facebook

Je hebt waarschijnlijk al gemerkt meer en meer items op uw Facebook-nieuwsfeed vermanende u wilt en delen Berichten van merken. De post meestal zegt dat dit is om ervoor te zorgen dat Facebook blijft ze de oppervlakte in uw feed.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Maar in april Facebook verhuisde op te ruimen wat zij termen als nieuws-feed spam. Het gericht op berichten expliciet te verminderen vragen om te willen, commentaar en delen van berichten aan “extra distributie dan wat de post normaal zou ontvangen ‘te krijgen.

Facebook is het bijhouden van berichten van gebruikers in zijn pogingen om u relevante inhoud in je feed te brengen. Maar berichten op het merk Facebook-pagina’s alleen naar een kleine fractie van het merk fans.

Facebook heeft te groot worden voor zijn laarzen door het smoren van organische bereik; Facebook voorraad terug op $ 38 per aandeel na de resultaten verrassing

We hebben een gemiddelde van 130 vrienden en graag een gemiddelde van 80 pagina’s, groepen en evenementen volgens Statistiek Brain. Als je niet ‘like’ of berichten aandeel van belang dan berichten die u niet heeft samengewerkt met zal geleidelijk verdwijnen uit uw feed.

U zal worden overgelaten met een voeding vol met berichten alleen van mensen die u gaan met op een regelmatige basis.

Facebook heeft al gezegd dat het verwacht “organische verdeling van de posten een afzonderlijke pagina op” geleidelijk zal afnemen in de tijd “. Maar sommige merken hebben niet besloten te wachten als hun lezerspubliek erodeert.

Eat24 aangekondigd in maart van dat het zou worden het verwijderen van haar Facebook-pagina aan het begin van april 2014. Velen in eerste instantie dacht dat het was een April Fools grap of marketing stunt.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Gepost over het leven na Facebook een maand later. Eat24 had $ 1.000.000 doorgebracht met Facebook in 2013, zodat het commentaar van Brandon McCormick, directeur Communicatie bij Facebook verscheen afwijzend over Facebook’s te verliezen dat bedrag van de inkomsten.

Er is echter één maand op het merk een verschil opgemerkt. De open rate voor zijn e-mail nieuwsbrief is gestegen van 20 tot 40 procent. Het heeft ook meer reacties op de nieuwsbrief en een toename gezien van aanmeldingen.

De week nadat zij aangekondigd dat zij wegging bij haar app-installaties steeg 1,75 keer meer dan de installaties gedurende de gehele betaalde Facebook campagnes.

Britse merk Bloke Toys verkoopt speeltjes voor mannen. (Let op, de site is niet veilig voor het werk). Zij kondigde op zijn Facebook-pagina dat het weg was intensivering van Facebook aandringen haar lezers aan te melden voor de nieuwsbrief of volg hem op Twitter plaats.

Misschien een Facebook-pagina de verkoop van seksspeeltjes voor mannen misschien niet dezelfde mate van betrokkenheid die een fast food pagina zou hebben, maar de resultaten zijn hetzelfde.

Facebook wordt smoren bereik, want merken. En merken zijn merken.

Game-ontwikkelaars zijn ook afkeren van Facebook. Eerder deze maand het spel Triple Town aangekondigd dat het zou het afsluiten van de Facebook-editie van het spel op 16 juni 2014.

De Facebook-editie van het spel is “niet financieel succesvol voor vele jaren”.

Makers Disney Playdom en Spry Fox vond dat haar inspanningen te ondersteunen en te onderhouden werden “afbreuk te doen aan onze inspanningen om nieuwe games te maken voor u”.

Sommige merken niet streven naar voorkeuren en aandelen. Australisch huis ter Whoot zorgt ervoor dat haar Facebook-volgelingen zien elk bericht te posten.

De meeste berichten aan te moedigen fans om naar de website plaats en meld je aan voor de nieuwsbrief op elk bericht. De Whoot weet dat het de boodschap frequentie en de zichtbaarheid kan besturen indien hij weet abonnee e-mailadressen.

Je kan een hoop tijd, geld en energie gestoken in het krijgen van Facebook fan houdt, aandelen en banden, maar het is Facebook zelf dat de totale controle over uw fans heeft. U, het merk heeft geen enkele zeggenschap.

 items

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport