Brazilië’s grootste online travel firma krijgt $ 20 ml financiële injectie

Online reisorganisatie Hotel Urbano heeft een serie C ronde van de financiering van de Amerikaanse venture capital firma Insight Venture Partners verhoogd.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

De kasstroom uit Insight, ook een financier van Twitter, Tumblr en Flipboard, zal worden gebruikt om de reis-onderneming technologie set-up, evenals personeel, marketing en ontwikkeling van nieuwe producten te stimuleren.

Hotel Urbano werd in 2011 opgericht door de broers João Ricardo en José Eduardo Mendes. Sinds haar oprichting heeft het bedrijf werd al snel de grootste reis-website in het land, met een omzet van het springen van R $ 90mi ($ 39.4mi) tot $ 280mi ($ 123mi) in 2012. De oprichters verwachten dat de winst van de R $ 500mi ($ 219mi overschrijden ) merk in 2013.

In die korte tijd is het aantal medewerkers van het bedrijf groeide ook exponentieel, van de eerste vier medewerkers die in een kleine kamer in Rio de Janeiro gewerkt om meer dan 400 mensen, gevestigd in kantoren in Rio de Janeiro en São Paulo. Daarnaast is het bedrijf ook het brengen van zijn merk aan de “offline wereld”, met twee punten van verkoop in Rio winkelcentra, lanceerde vorig jaar.

Evenals een enorme Facebook volger basis, met 7,8 miljoen fans, Hotel Urbano is genieten van een snelle stijging van de populariteit onder jonge Braziliaanse consumenten. Alleen al in 2012, heeft het bedrijf een intermediair 1,6 miljoen euro reserveren voor accommodatie in Brazilië en in het buitenland en het doel voor dit jaar is om 2,9 miljoen boekingen te bereiken.

De laatste kapitaalinjectie voor Hotel Urbano volgt op twee andere rondes van financiering, eveneens onder leiding van Insight Venture Partners, in 2011 en 2012. De investeerders hebben een minderheidsbelang in de, start-up, terwijl de oprichters bezitten de meerderheid van de onderneming en sommige werknemers ook het bezit van een klein percentage van de aandelen.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven