Brocade benoemt nieuwe CEO

Netwerkleverancier Brocade heeft Lloyd Carney benoemd als nieuwe CEO.

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

Hij zal over te nemen van Michael Klayko, die zijn ontslag aangeboden, in augustus vorig jaar, maar zei dat hij zou blijven met het bedrijf tot er een vervanger is gevonden. Hij was CEO van het bedrijf sinds 2005.

Brocade beschreef de zoektocht naar een nieuwe CEO als ‘gedegen en robuust. ”

Carney is in de technologische industrie voor ongeveer 30 jaar en was het meest recent CEO van datacenter virtualisatie bedrijf Xsigo Systems. Daarvoor was hij CEO van Micromuse, een netwerk management softwareleverancier. Hij had ook gediend als COO Juniper Networks en Nortel Networks had gewerkt.

Ik geloof dat Brocade is klaar om het erfgoed van de sterke innovatie te benutten, en aanzienlijk verstoren van de status quo in de data networking industrie “, aldus Carney in een verklaring.” Er zijn grote veranderingen gaande over high tech vandaag, en Brocade heeft een grote kans om die transformatie leiden door gedifferentieerde producten en klantgerichtheid.

Carney zal toetreden tot de raad van bestuur Brocade’s ook.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen