Brocade koopt Ruckus Wireless voor $ 1200000000

Brocade heeft aangekondigd dat het Ruckus Wireless heeft verworven voor ongeveer $ 1,2 miljard in contanten en aandelen.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Gevestigd in Sunnyvale, Californië, Ruckus Wireless maakt Wi-Fi-hotspot-technologie voor het mobiele internet markt, onder andere dingen. Ruckus telt het Marriott groep en de Engel honkbalstadion in Los Angeles onder haar klanten.

San Jose op basis van Brocade is van plan om Ruckus gebruiken om zijn netwerk portfolio het algemeen, maar vooral rond de groeiende vraag naar draadloze toegang tot internet in grote, openbare ruimte uit te breiden.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Daartoe Brocade zei Ruckus zal helpen focussen marktpositie van de onderneming nastreven rond verschillende edge-diensten, met inbegrip van 5G mobiele diensten, internet van de dingen, smart cities, OpenGtm technologie voor in-gebouw draadloze en LTE / Wi-Fi convergentie.

Brocade CEO Lloyd Carney zei dat de deal creëert ook een gecombineerde organisatie die meer wendbaar en pure play, die zal helpen bij het versnellen van productontwikkeling en innovatie.

“Deze strategische combinatie zal ons positioneren om onze adresseerbare markt- en technologisch leiderschap met Ruckus ‘snelgroeiende draadloze LAN-producten uit te breiden, en ondersteunt onze visie om marktleidende New IP-oplossingen dat het netwerk in staat te stellen een platform voor innovatie geworden leveren,” Carney zei in een verklaring.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’