Brocade koopt Vistapointe aan MNO portfolio groeien

Brocade aangekondigd dat zij het netwerk zichtbaarheid en analytics provider Vistapointe heeft verworven. De financiële voorwaarden van de all-cash transactie zijn niet bekendgemaakt.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Vistapointe’s software-gebaseerde, worden carrier-grade technologieën gericht op mobiele operators omarmen Network Functies Virtualization (NFV) architecturen. Met de overname, Brocade is van plan om deze technologieën uit te breiden tot haar service provider klanten, met name de wereldwijde Mobile Network Operators (MNO’s).

Brocade zei MNO’s zal beter uitgerust zijn om te classificeren, visualiseren, beheren en veilige deelnemer dataverkeer – mogelijkheden voor het zegt zijn essentieel voor MNO’s uitrol van 4G / LTE-technologie in de miljarden van mobiele apparaten over de hele wereld ingezet.

Brocade voldoet winstdoelstellingen met solide Q3; Brocade schetst SDN aangedreven strategie, werft AWS, Rackspace wint; Brocade brengt Light Chaser Animation Studios aan het leven in China

Naast de verbetering van de NFV technologie portfolio, Brocade zei de Vistapointe overname direct een aanvulling op de bestaande Brocade MLX-gebaseerde IP-telemetrie oplossing.

Jason Nolet, vice-president van de Switching, Routing en Analytics groep bij Brocade, zei NFV-gebaseerde analytics tools kunnen abonnee gebruikerservaring en de veiligheid te verbeteren, terwijl ook het drastisch verminderen van de kosten.

“Het Vistapointe team heeft de verstorende gelegenheid van de hefboomwerking NFV-gebaseerde oplossingen voor analyses erkend, en wij geloven dat haar technologie is in de voorhoede van deze ruimte en perfect afgestemd op de behoeften van de mobiele operators,” Nolet zei in een verklaring.

Zoals voor Vistapointe CEO Ravi Medikonda, zal hij deelnemen aan Brocade als VP van het netwerk Zichtbaarheid en Analytics productgroep. De Vistapointe development team zal ook deelnemen aan Brocade onder Medikonda als onderdeel van de nieuwe business unit.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Meer

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren