BT is gericht op kleine zakelijke markt met nieuwe mobiele dienst

BT heeft een nieuwe aanval op de zakelijke telecommarkt met een cloud-gebaseerde dienst voor kleine bedrijven gelanceerd. De gemiddelde arbeidstijd persoon ten minste drie telefoonnummers te maken over – de uitbreiding, werk en mobiel, een kluwen dat BT zegt dat het kan repareren met zijn nieuwe One Phone product.

Supersnel breedband: Kan nieuwe regels voor BT boost concurrentie; Kan Broadband Sla je werk? In Cornwall zou het antwoord ja zijn, Rural breedband “monopolie” aangevallen door het uitgeven van waakhond

Het verbindt al deze verschillende nummers op een mobiele telefoon dus of iemand belt hun vaste lijn, werk uitbreiding of mobiel, alle gesprekken naar een telefoon. Volgens BT, het werkt met een volledig gamma van mobiele telefoons door het toevoegen van een BT One Phone SIM.

Consumerization en BYOD is omvorming van de manier waarop IT wordt gekocht, beheerd, geleverd en beveiligd. We verdiepen in wat het betekent, de belangrijkste producten die betrokken zijn, hoe om te gaan en waar het heen gaat in de toekomst.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

De service maakt het mogelijk inclusive ‘on-net’ interne gesprekken tussen gebruikers in een bedrijf, een keuze van de onderneming gedeeld bundels of onbeperkt spraak en tekst tiers. Het omvat ook de toegang tot wat BT omschrijft als “een grondige rekeninggegevens” om klanten te helpen hun kosten effectief te beheersen.

Want het is een gehoste oplossing, er is beperkt investeringen vooraf en BT zei dat er geen aparte onderhoudscontract. Omdat het systeem is cloud-gebaseerde, alle van de feature-rijke call management diensten van een telefoonsysteem, zoals call forwarding en hunt groepen, meestal beschikbaar op een bureautelefoon, zijn nu beschikbaar op een mobiel.

Om de service “in de meeste gevallen” install BT zal een speciale mobiele netwerk in de gebouwen van een klant die gesprekskwaliteit overeenkomt met een vaste lijn belooft op te bouwen.

Elke telefoon met een BT One Phone SIM automatisch verbinding met de speciale mobiele netwerk, zodra het binnen bereik is, en wanneer een werknemer het kantoor verlaat is er een overdracht tussen hun toegewijde mobiele netwerk en de BT Mobile landelijk netwerk.

BT heeft een mobile virtual network operator (MVNO) overeenkomst met EE op grond waarvan EE biedt toegang tot 2G, 3G en 4G-diensten.

Gemiste oproepen betekenen gemiste business “, aldus de CEO van BT bedrijf Graham Sutherland.” De aankondiging van vandaag, in combinatie met de aanstaande lancering van onze 4G-diensten toont onze voortdurende toewijding aan de steeds mobieler Britse personeelsbestand.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

verder lezen