BugHerd richt lokale VC, trekt in $ 500K

Lokale bug-beheer start-up BugHerd heeft gescoord $ 500.000 van Melbourne op basis van venture capital (VC) stevig Starfish Ventures, het verstrekken van de middelen heeft om zijn groeiplannen te vervullen.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

Matt Milosavljevic bij Tech23 vorig jaar. (@ Mmilo net een #woo demonstreren @Bugherd # tech23 afbeelding bij door bigyahu, CC BY 2.0)

BugHerd oprichters Alan Downie en Matt Milosavljevic gemaakt BugHerd na de erkenning van het ontbreken van een bug tracking producten in de markt voor visuele website problemen. Hun idee om bug-tracking software die eenvoudig en leuk om te gebruiken werd goed ontvangen na de duo gooide het naar de lokale start-up incubator Startmate vorig jaar.

Op het moment, BugHerd ontving $ 25.000 startkapitaal en mentoring advies. Zij werden ook geselecteerd als een van de 23 bedrijven om te strijden voor Tech23’s $ 150.000 prijs, en won de People’s Choice Award.

BugHerd ontmoeting met Zeester tijdens de Startmate programma, en voelde dat, als een lokale venture capital firma, dan zouden ze de juiste pasvorm voor het bedrijf in de toekomst.

“Vanaf heel vroeg, waren we enthousiast om te werken met Starfish Ventures. Niet alleen omdat ze hebben onlangs een aantal mooie high-profile tech bedrijven als ontwerp Crowd en iSelect gesteund, maar omdat het ons in staat stelt om hier te blijven in Australië”, zegt Downie .

BugHerd ving ook het belang van die in het buitenland in Silicon Valley, zijnde de eerste Australische bedrijf om deel te nemen aan de 500 Startups accelerator programma.

“We hebben veel van de blootstelling in een vrij korte tijd, en het betekende dat we waren in de benijdenswaardige positie van de mogelijkheid om een ​​investering partner die geschikt is voor ons kiest”, zegt Downie.

Zelfs met zijn alle opties open, had BugHerd niet willen hebben om te vertrouwen op de VS, en wilde laten zien dat andere start-ups hoeft niet, ook niet.

Veel start-ups zijn in een haast om er overheen te komen aan de VS deze dagen, maar we zijn enthousiast om aan te tonen dat met de juiste ondersteuning, kun je het allemaal van hier, zonder afbreuk te doen aan het bedrijf. En met Starfish, we hebben nog steeds de mogelijkheid van het verplaatsen naar de Verenigde Staten als we ooit te kiezen.

BugHerd zal de financiering gebruiken om meer talent te huren in zijn team en schalen zijn product aan een groter publiek.

“We hebben een heel goed product op het moment, maar het is regelrecht gericht op kleinere agentschappen. We zijn nu op zoek naar die visie uit te breiden,” het bedrijf schreef.

Bij de oprichting ervan, verwacht het alleen om zijn product de prijs in de $ 10-per-maand range. Vandaag de dag is het laagste-tier dienst kost iets minder dan $ 9 per maand, maar het bedrijf heeft de doelgroep uitgebreid uitrollen van pakketten voor respectievelijk $ 29 per maand en $ 99 per maand voor een grotere teams en agentschappen.

Om u te helpen ondersteunen de verdere groei, heeft het reeds gepocheerd Pollenizer voormalige marketing consultant James MacGregor als nieuwe marketing manager, en is momenteel op zoek naar extra front-end developers te helpen bouwen aan zijn product.

Starfish denkt dat BugHerd relatief onbetwist in zijn niche zal zijn.

“Wij geloven sterk in wat de BugHerd team is gericht op het bereiken. We konden zien hoe de producten op de markt waren echt niet bruikbaar door niet-technische gebruikers, waardoor er een groot gat in de markt voor een oplossing, zoals BugHerd. De jongens hebben echt geïdentificeerd een sterke klantenbasis pijn punt, en een opmerkelijk product om het te ontmoeten ontwikkeld, “zei Starfish investment director Tony Glenning.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven