Canada lokt ondernemers om zich thuis te maken

Canada heeft een startup programma dat zij hoopt beste ondernemers in de wereld aan te trekken en hen aan te moedigen om het land zijn thuis te maken, in meer dan de metaforische zin gelanceerd.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

Het land van de Start-Up Visa Program wordt gefactureerd door de Canadese regering als de eerste van zijn soort in de wereld, omdat het niet alleen de ondernemers met de nodige lokale verbindingen in de vorm van zakelijke partners, maar ook een permanente verblijfsvergunning moeten ze aan bepaalde eisen voldoen .

Citizenship and Immigration Canada (CIC) werkt momenteel samen met twee lokale startup gemeenschappen: Canada’s Venture Capital en Private Equity Association en de Nationale Angel Hoofdstad Organisatie. Deze twee organisaties zal aanbevelen aan CIC die startups in aanmerking komen voor het programma in de vorm van een brief van de steun zou moeten zijn. De Canadese Vereniging van Business Incubation is ook gepland om het programma aan te sluiten.

Er zijn een aantal aanvullende eisen dat aanvragers zullen moeten passeren. Deze zijn waaruit blijkt dat de aanvrager kan in het Engels of het Frans communiceren met een minimum niveau is ten minste één jaar van post-secundair onderwijs afgerond en hield die studie met een goede reputatie voor ten minste een jaar, en heeft voldoende middelen om zichzelf en hun personen ten laste te ondersteunen na aankomst in Canada.

Voorheen, het stimuleren van ondernemers om zich te vestigen in Canada werd bereikt door de Federal Entrepreneur Program (FEP). Echter, het programma, dat werd gelanceerd in de jaren 1970, was het niet bereiken van haar doelen.

De criteria om in aanmerking te komen waren vrij basic, zoals de minimale netto waarde en ervaring in het bedrijfsleven, en ondernemers had slechts tot één nieuwe baan binnen drie jaar te creëren permanente verblijfsvergunning toe te kennen. Dit trok bedrijven die de verkeerde geschikt voor beleggers waren, en uiteindelijk resulteerde in een bevriezing van het programma in juli 2011.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven