CatchApp: Blijf op de hoogte van het werk teams moeiteloos

Als je probeert te houden van welk team werknemers doen op een of meer projecten te houden, kunt u willen controleren CatchApp voor de iPhone. Deze app horloges voor activiteit die wordt uitgevoerd door de werknemers en stuurt automatisch updates naar uw telefoon.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Wat maakt CatchApp zo uniek maakt is het werkt met collaboration tools die de meeste teams zijn waarschijnlijk al gebruik van. Die zijn onder andere Basecamp, Box, Dropbox, Evernote, Trello, Podio, Pivotal Tracker, BitBucket, Yammer, Salesforce Chatter, Mendeley, Vuurtoren, GitHub, Google Calendar, Google Drive, Highrise, Twitter, Zendesk en RSS-feeds. De app horloges voor de activiteit in elke verbonden dienst en zorgt voor een nieuwsfeed in de app voor de manager. Dit zorgt voor een automatische feed die duidelijk maakt wat elk lid van het team is tot op een bepaald moment. Het kan optioneel sturen push-notificaties in aanvulling op de nieuws-feed.

De geaggregeerde nieuws-feed kan worden gefilterd voor verschillende weergaven van de informatie, onder meer door het project en lid van het team. Dit maakt het effectief inzoomen op het informatieniveau nodig.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Het is gemakkelijk voor te stellen de behandeling van veel werknemers en meerdere projecten met behulp van de app. In mijn vorige loopbaan als consultant begeleid ik tot 9 projecten tegelijk, samen met een team van werknemers voor elk, en ik brachten een eerlijke hoeveelheid tijd per dag houden op de top van alles. Een nieuwsfeed dat deze informatie aan mij gepresenteerd zou waardevol zijn geweest.

CatchApp genereert rapporten over team activiteit, een nuttige functie voor het houden van anderen te informeren over projecten en teams.

Hojoki GmbH, de ontwikkelaar van CatchApp, heeft een interessant model betaling voor de app gekozen. Het kan worden gedownload en gebruikt zonder de kosten voor de eerste 100 updates per maand. Extra updates kunnen worden gekocht in-app op de volgende kosten

100 updates – $ 0,99

1000 updates – $ 8,99

5.000 updates – $ 39,99

Deze regeling maakt het mogelijk om te proberen en beginnen met het gebruik CatchApp zonder kosten. Teammanagers Misschien wilt u het eens te proberen, kan het gemakkelijker maken om op de top van de inspanningen van de werknemers te houden.

Het is op dit moment alleen beschikbaar voor de iPhone, maar de ontwikkelaars hebben zowel Windows Phone en Android-versies in ontwikkeling.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar