CBA creëert ‘enterprise startup’ to bypass zakelijke stagnatie

De Commonwealth Bank lanceerde een financiële investering platform genaamd MyWealth eerder deze maand, gericht op de doe-het-zelf beleggers. Maar om het te krijgen op de markt, daalde de traditionele ontwikkeling benaderingen en gingen voor iets anders: Het creëerde een startup.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

De bank bracht aan boord van de nu chief innovatie officer voor Equities & Margin Lending, Lisa Frazier, trok haar uit de startup-rijke San Francisco Bay Area. Frazier, die het land uit is geweest voor de afgelopen 15 jaar, ontwikkelde haar eigen startup in Silicon Valley. Ze liep een ontwrichtende startup voor de Commonwealth Bank, die vervolgens MyWealth ontwikkeld op een andere manier dan de ontwikkeling van software projecten doorgaans worden uitgevoerd door grote bedrijven.

Omdat het een startup binnen een bedrijf heeft een aantal belangrijke verschillen met een bank gewoon de beslissing om een ​​startup met aanschaf van een product. Echter, in sommige opzichten, Frazier zei dat het nog steeds zeer vergelijkbaar met de Silicon Valley ervaring.

Een van die aspecten is pitching. Hoewel niet te hoeven de worstelende leven ondernemer wonen, Frazier en haar team nog moest pitchen aan CEO van de bank, Ian Narev, samen met alle andere deel van het bedrijf dat nodig zou hebben om in te kopen om het idee.

Het idee van het creëren van een startup binnen een bedrijf was, net als vele startup ideeën, een ontmoeting met opwinding, maar ook enige scepsis.

“De mensen wisten niet dat we konden doen”, aldus Frazier.

Ondernemers worden vaak geconfronteerd met twijfel, maar Frazier zag het leveren van het product, en het bewijs dat zij zou kunnen werken, als zijnde net als dit te doen buiten een zakelijke omgeving.

Het verschil is dat er veel meer papierwerk, “vertelde ze ons met een lach. Ze zei dat als ze die nodig is om de procedures van de bank te volgen om een ​​aanvraag voor een” speciale project “, MyWealth gewoon niet passen in de standaard template documenten.

Hoewel het natuurlijk anders dan de rest van het bedrijf, Frazier zei dat ze niet willen dat de startup om gescheiden van de rest van de bank te worden. Ze zei dat het nodig is om autonoom te maken, maar een eiland niet zijn, en de formele processen te bouwen zonder verlies van zijn behendigheid en cultuur. Een deel van dit betekent dat het uitvoeren van typische startup activiteiten zoals pizza dagen, zelfs in een relatief steriele bedrijfsomgeving. Ze pleit ook betrokken raken in de industrie evenementen, zoals Google Australië Sudo workshops om ondernemers te helpen.

Houden van de startup nauw verbonden met de bank in op de voordelen van het hebben van de aard van de steun van het bedrijfsleven dat veel stand-alone startups alleen maar kunnen hopen. Voor één, de bank geplukt sommige van haar knapste koppen uit zijn afdelingen die aan MyWealth relevant waren, en Frazier heeft minder zorgen te maken over als het gaat om de fijnere details van de compliance en risico’s. Aan de andere kant van de vergelijking ontvangt de bank de ervaring en vernieuwing van mensen als Frazier, binnenhalen buiten handen wanneer nodig.

De handeling van het nemen van de beste delen van elk type bedrijf voortgezet met de keuze van de software. Frazier’s opstarten ziet de volledige voordelen van de bank recente core systemen upgrades, terwijl ook het uitrollen van software die niet altijd in de nationale bedrijven, zoals Lithium en Adobe CQ5 heeft gezien. Als gevolg van de vennootschapsbelasting-brede licenties, kunnen deze eventueel worden gebruikt door de bank op zijn andere projecten.

Een grote verschil echter te zien hoe het opstarten van de bank nadert softwareontwikkeling. Frazier zei dat de meeste bedrijven gaan voor de traditionele ontwikkeling modellen, zoals de waterval of prototyping, met de focus op het creëren van een eindproduct in een klap. Maar als een startup, Frazier ging voor een “minimum levensvatbaar product” aanpak, die zich richt op het verkrijgen van uit de markt zo snel mogelijk, en itereren van het product door te kijken naar de feedback van klanten en belanghebbenden.

Deze benadering is om de ontwikkeling van MyWealth vanaf dag één. De negen maanden voorafgaand aan de ontwikkeling ervan werden gebruikt voor het aangrijpen van stakeholders, het leren over de gewoonten van de klant, en het definiëren van de belangrijkste kenmerken van het product – vergelijkbaar met hoe ondernemers testen hun markt, voeren hun sterkten, zwakten, kansen en bedreigingen analyses, en bouwen hun netwerken.

Itereren door de cyclus betekent voortzetting van deze analytische uitzicht, veel in de weg die test functies startups, drop ze, of bouwen ze uit op basis van hoe hun klanten reageren. Het toont in de huidige product iteratie van de bank, met customer feedback forums vormen een integraal onderdeel van MyWealth in aanvulling op de gebruikelijke analytics toepassingen zoals Omniture.

De bank de eerste opstart lijkt af te hebben betaald tot het punt waar Narev, die minder dan een jaar geleden moest worden geworpen op het idee, benadrukte tijdens de tussentijdse resultaten briefing aan media en analisten op woensdag. schijnbare goedkeuring van MyWealth Narev’s laat zien hoe het bleek uit een experiment dat er maar weinig waren er zeker zou werken in een voorbeeld van de bank het invoeren van een lege markt op een innovatieve manier.

Frazier zei dat het nog te vroeg nog niet, maar dat het opstarten van aanpak in de richting van het ontwikkelen van ideeën in producten vertegenwoordigde een nieuwe richting voor de bank, vooruit in de manier waarop het zaken doet.

We hebben meer gesprekken over het starten vanaf nul, ‘zei ze, met de nadruk dat de bank soortgelijke oefeningen kunnen uitvoeren “doordacht bets’ in de toekomst.

Terwijl Frazier alleen maar kon speculeren over wat dit zou betekenen voor startups die bedrijfsovernames als hun belangrijkste exit-strategie zou kunnen zien, moedigde ze meer startups openen met hun ideeën te zijn om op te vallen.

“Je moet ze krijgen om te geloven in uw idee te begrijpen wat deuren geopend kunnen worden, ‘zei ze, met nadruk op dat, hoewel sommige ondernemers hun ideeën als hun eigendom te bekijken, niemand kan hen helpen als ze gesloten en geheimzinnig blijven.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven