China beveiliging van gegevens ‘non-existent’ in de ogen van Amerikaanse bedrijven

Een verhaal met de titel “Review Cisco” op Chinese tijdschrift China Economie en Information, zei dat het land – die vaak door de Westerse media wordt beschuldigd als een bron van bedreigingen van de veiligheid – is het de facto slachtoffer van netwerkbeveiliging.

Er wordt aangehaald wat gegevens uit China National Computer Network Emergency Center, waaruit blijkt bijna 50.000 buitenlandse IP-adressen waren Trojans of botnet controle servers die betrokken zijn bij de kaping van bijna 8,9 miljoen pc’s in China vorig jaar.

Sommige 99,4 procent van deze 50.000 servers afkomstig uit de Verenigde Staten. Bijna driekwart van de IP-adressen die betrokken zijn bij phishing-aanvallen tegen de Chinese banken in de periode, waren ook uit de Verenigde Staten, het rapport toegevoegd.

De verrassende gegevens bleek de fragiele staat van veiligheid van het netwerk in China vandaag de dag, wat leidt tot informatie veiligheid van het land zijn “non-existent” in de ogen van acht Amerikaanse bedrijven – Cisco Systems, IBM, Google, Qualcomm, Intel, Apple, Oracle, en Microsoft – dat gedomineerd wordt met enorme marktaandeel in de belangrijkste industrieën in China.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Het verhaal citeerde ook een security expert in China, die zei dat het land, als ‘s werelds tweede grootste economie, is nu “naakt” in de voorkant van de acht Amerikaanse bedrijven die zijn tot de tanden gewapend.

Onder verwijzing naar anonieme gegevens, het artikel zei dat meer dan 90 procent van de wereldwijde IT-beveiliging aanvallen afkomstig uit de Verenigde Staten. En aangezien de netwerkapparatuur zijn essentiële onderdelen van cyberoorlog wapens, suggereert dit relevante ministeries in China nodig hebben om te komen met meer manieren om te gaan met de gegevens aanvallen van de Verenigde Staten.

Omdat de Amerikaanse regering begon te spelen met de informatie oorlogsvoering brand, communicatie-apparatuur van Cisco’s – die bekend staan ​​voor hoge kwaliteit – hebben talloze mislukkingen in het land gemeld, aldus het rapport, daarbij verwijzend naar een aantal voorbeelden, waaronder plotselinge Internet ontkoppelingen en telecommunicatie verstoringen. Het ook vraagtekens bij de veiligheid kwetsbaarheden in het besturingssysteem Cisco’s, met inbegrip van onveilige plaintext wachtwoord systeem, low-level encryptie-algoritme, en protocol design.

“Network ontkoppeling, backdoor [aanslagen], en de plaintext wachtwoord Chinese bedrijven met behulp van Cisco’s apparatuur voor kerngebieden voor de informatiebeveiliging fragiel, zoals papier te maken, toen de oorlog uitbreekt in de toekomst”, aldus het rapport.

In het kielzog van dergelijke bedreigingen, heeft grote staatsbedrijf China Unicom de Cisco-netwerk apparatuur werd gebruikt vervangen. China Unicom was Cisco’s tweede grootste klant in China, volgens het rapport.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond