Cisco Australië onder druk gezet om de VS te vullen, EU gap

De Australische, Nieuw-Zeeland en de Aziatische tak van Cisco staat onder druk om de opbrengst tekort achtergelaten door worstelende Europese en Amerikaanse markten te vullen, aldus Les Williamson, Cisco vice-president van het gebied.

Les Williamson, (Credit: Les Williamson afbeelding door CiscoANZ, CC2.0)

Sprekend aan de journalisten op de Cisco Live-conferentie in Melbourne vanochtend, Williamson zei dat er sprake is van “een grote druk” voor de regio Azië-Pacific Division van de onderneming om “evenwicht uit de portefeuilles”, waar Amerikaanse en Europese markten worstelen te midden van een Amerikaanse recessie en de onrust op de Europese markten.

“[Bijvoorbeeld] op dit moment, Japan is het oppakken van de speling van een vrij zacht India,” zei hij.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, NBN, NBN zal Australië zetten in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Indonesië, Korea en Thailand zijn bijzonder robuust voor het bedrijf, zei Williamson, met Thailand zien een heleboel herinvestering in netwerk-apparatuur na de overstromingen van vorig jaar.

Opkomende markten, zoals Rusland, Brazilië, China, Mexico en India zal een belangrijke rol spelen voor het bedrijf, op dit moment maken ongeveer een vijfde van Cisco, en zullen naar verwachting 40 procent van de groei van Cisco’s brandstof in de komende vijf jaar.

Het bedrijf zal zich richten op haar core “loodgieterswerk” bedrijf van routing, switch, veiligheid en mobiliteit, Williamson zei, terwijl het toevoegen van dat het bedrijf is uitgegroeid tot de tweede grootste verkoper van messen geworden in de afgelopen 12 maanden. Hij zei dat door middel van uitbreiding van het bedrijf in de datacenter markt, is er een veel grotere markt in Australië en Nieuw-Zeeland voor Cisco te krijgen in.

We zijn zeer comfortabel met de adresseerbare marktkansen in Australië en Nieuw-Zeeland, “zei hij.” Onze klanten hebben het nu over het kopen van centra zouden we nooit [hebben] het recht had om hen te praten over – voornamelijk, datacenter en de desktop-omgeving .

De andere kracht voor Cisco is de samenwerking met software en consultancy bedrijven, zoals SAP en Citrix, zei Williamson.

Wij ontwikkelen en bouwen van deze additionele nieuwe waarde ketenpartners, en ik ben erg blij met de beweging die we er hebben gemaakt, “zei hij.” Het positioneert u in bepaalde hiërarchieën in het bedrijfsleven en de overheid. We hebben de relevantie daar gehouden, maar we hebben uitgebreid naar de verschillende centra kopen.

Een groot deel van de focus van het bedrijf in gesprek met Australische bedrijven is gericht op veranderende zakelijke culturen in de richting van het brengen van meer mobiliteit op de werkplek door middel van virtualisatie en breng uw eigen apparaten (BYO).

“De culturele aspecten en de business-proces van verandering die moet plaatsvinden … is waar we besteden veel tijd zich te concentreren,” zei hij.

Maar video zal ook van cruciaal belang voor Cisco zijn, Williamson zei, wijzend op de recente overname van de Amerikaanse video-platform organisatie NDS Group voor 5 miljard US $.

Cisco kondigde vandaag ook een aantal nieuwe Cisco TelePresence wint, met ANZ Private Bank invullen van een proef van telepresence apparatuur over zijn netwerk met Cisco en Optus. The Wealth Presence systeem stelt klanten in staat om oog in oog met private wealth managers in Australië, Singapore, Hong Kong en Nieuw-Zeeland te ontmoeten.

De proef van start gegaan in september 2011, en werd in februari 2012 afgerond, met ANZ Private Bank op zoek uit te rollen over de hele linie. Momenteel wordt de bank geleidende ongeveer 15 gesprekken met klanten per week gebruik van de techniek, maar het groeit met de dag.

ANZ Private Bank chief operating officer Angus Gilfillan vertelde journalisten dat veiligheid “van het grootste belang” voor deze high-rollen cliënten, en dat elke telepresence unit is achter de ANZ firewall, beschermd door de gebruikelijke systemen die andere gevoelige financiële gegevens van de bescherming de bank. In het licht van alle voorzorgsmaatregelen die het bedrijf had genomen, zei hij dat de persoonlijke levenssfeer niet komen bij het spreken aan klanten.

We zien dat klanten, het is niet echt een probleem geweest. We hebben een eigen suites in het hele land die zijn toegesneden op dit soort gesprekken. Ze zien het als veiliger dan dat, omdat ze kunnen zien wie ze praat.

Cisco kondigde ook aan dat het werkte met academisch onderzoek netbeheerder AARNet om telepresence-uitwisseling over zes Melbourne gevestigde universiteiten, waardoor studenten en medewerkers aan te sluiten op 71 universiteiten en 13 hogescholen wereldwijd te lanceren.

Het is spannend, omdat we waarschijnlijk de tweede groep om dat te doen in de wereld, “Chris Hancock, CEO van AARNet gezegd.” Het laat de samenwerking in het hele land en over de hele wereld om te integreren met elkaar.

Er zijn momenteel zes Cisco TelePresence-eenheden ingezet in de universiteiten, maar dit zal tot 35 in heel Australië worden uitgebreid door het einde van juni.

Josh Taylor reisde naar Melbourne als gast van Cisco.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow