Cisco ondersteunt Oz WK-bid

Cisco heeft een deal met Football Federation Australia (FFA), die zal zien zijn TelePresence en collaboration-technologie wordt gebruikt om te helpen bij het WK voetbal down under in 2018 of 2022 geïnkt.

FFA CEO Ben Buckley (Credit: Munir Kotadia / de website Australia)

Mocht Australië worden bekroond met de World Cup, zullen de fans uit de hele wereld in staat zijn om te communiceren met elkaar met behulp van TelePresence op wandvullende schermen, aldus Les Williamson, Cisco ANZ VP, die deelnemen aan een live video conferentie met media vanochtend nam .

We bouwen [telepresence] capaciteit in de muur omgevingen, zodat u zich kunt voorstellen een vijf- tot zeven meter hoge muur die je letterlijk lopen tot en je bent in principe telepresenced [sic] naar een andere locatie.

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

“We hebben gedaan wat proeven voor city-to-city-mogelijkheden. Dus je kunt je voorstellen Melbourne, in Federation Square, met een wand-achtige omgeving die een link terug naar Vancouver kan hebben … voorstellen dat burgers wandelen tot die muur en interactie met elkaar door middel van audio en video – het is vrij spel-veranderende, “zei Williamson.

TelePresence is immersieve virtuele conferentie technologie van Cisco, die is ontworpen om een ​​ontmoeting tussen mensen op verschillende geografische locaties mogelijk te worden uitgevoerd zonder dat de technologie in de weg.

TelePresence-kamers zijn uitgerust met discrete camera’s en microfoons en verbonden door een hoge snelheid verbinding, minimale latency of vertraging te garanderen.

FFA CEO Ben Buckley zei dat de deal met Cisco zal ervoor zorgen Australië lijkt meer toegankelijk zijn voor dag-tot-dag de onderhandelingen met voetballen bestuursorgaan, FIFA.

“Er is altijd een perceptie van Australië enigszins afstandelijk vormen de rest van de wereld … technologie, zoals dit maakt het mogelijk de wereld te krimpen en betekent dat we kunnen praten met FIFA Executive of het management op een veel sneller basis”, zei hij .

Buckley legde ook uit dat TelePresece ook zal helpen bij het besparen op reiskosten. “Travel budgetten zal zeker worden verminderd door het gebruik van deze technologie,” voegde hij eraan toe.

Cisco’s Williamson zei dat de technologie was onderdeel van een succesvolle Olympische Spelen van 2012 bod van Londen en heeft bijgedragen aan de Miami Dolphins, een American football-team, het bouwen van een meer “intieme relatie” met zijn fans.

“[Miami Dolphins fans] hebben parkeerplaats BBQ’s een paar uur voor de wedstrijd – nu zijn ze ervaren videoverbindingen in de kleedkamers … dus er is een veel meer intieme relatie tussen een algemene punter en de spelers”, zei Williamson .

Het partnerschap zal ook de FFA verbinding te maken met de verschillende contacten met behulp van WebEx, een samenwerking technologie die Cisco verwierf drie jaar geleden.

Volgens Williamson, kan WebEx worden gebruikt om documenten, audio en video vanaf elke desktop, laptop of mobiele platforms te delen – zoals de iPhone.

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport